JAG MÅSTE HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dessa SKA bli mina...

Mina älsklings serier på tv

True blood
Legend of the seeker
Desperate housewives
Alla dom är super bra... nu ska jag se på Legend och mysa, kanske kommer Kim hit ikväll fattar inte riktigt!

wtf


HAHAHAH


Vackraste i världen!


I lördags

Va jag först på förfest hoss Nicole, va typ 8 pers där och vi åt smörgåstårta i mängder och drack champagne, det va super härligt. Sedan skulle vi da vidare (Nicole, Madde och jag) men på vägen va Nicoles och Maddes föräldrar och festade på Birgers bar på stureplan som ligger på vägen till cafet. Vi tänkte göra en kort paus där och dricka någon drink. Det va jävligt bra musik där och trotts att det va 27 år gräns va det lungnt att komma in. Om nu undrar hur vi kom in när vi bara är 18 och 19 så va ju Nicoles och Maddes föräldrar där så vakten hade överseende! Drinkarna tog aldrig slut och vi hade sjukt kul så vi kom aldrig längre en så den kvällen. Men det va sjuukt roligt och galet. Man fick höra lite sjuka historier kan jag säga!

Beauty


Det känns bra med min blogg...

...Japp det gör det faktiskt! Det är första gången jag känner min blogg visar mig och vem jag är på ett naturligt sätt, jag är ju så seriös person så blir lätt som en gravkista. hahahaha inte som att jag är ett lik mer att jag förklarar mig själv som döden haha, men så äre ju inte, jag är ju en jävligt galen person helt enkelt.

Jag ska för sakens skull helt random ta upp ett problem jag har. Det är att jag inte kan göra saker jag verkligen, verkligen vill för att jag tycker det är för tråkigt. Vissa människor tror jag är lat för att jag t.ex inte pluggar eller diskar. Alla säger till mig att det är en mental inställning. Det har jag hört så jääävla många fucking gånger nu så jag börjar bli less och trött på den här ständiga kritiken mot mig. Alltså typ att jaag är lat och trög haha. Så nu vill jag hävda mig lite offentligt. Jag KAN inte fungera som man ska! Så är det bara, jag är heelt weird. För jag vill ju diska, plugga och träna, jag gråter vissa dagar p.g.a det. Jag tänker verkligen med hela mitt sinne och försöker ändra min "mentala inställning", men det är som stt jag har fel innom mig. Jag kan inte alls ta  kontoll över mig själv hur mycket jag en vill det, det är något innom mig som KONTROLLERAR MIG som jag inte har makt över som jag inte vet hur jag ska ta makten över heller!

Jag blir djävligt arg över  hela situationen, dels för att jag blir så missförsådd och får mycket fördommar om mig, men också för att jag just har det problemet som ställer till det hela jävlia tiden i vardagen! Jag skulle vilja fräta bort den delen av mig själv med syra, den delen som kontrollerar mig och får mig att bli helt passiv, sorgligt men sant! Tänk att behöva bli lobotemerad för att funka i dagens samhälle (alla samhällen som någonsin existerat menar jag). Ja det är så jag känner det. Men visst kära samhället, rape me och fuck me, lobotemera mig, men ni kan aldrig ta mina känslor! Jag kommer alltid stå på känslornas sida och alltid försvara dom, det är så jag är! Extremt emotionell alltså. Ibland önskade jag helt enkelt jag kunde va lite mer som en enad front.. u know!
hehe KRAM och ha det bra!

GUD VA SÖÖÖT!


I fredags

Hejsan

Åkte till stockholm igår kväll. Louise följde med och vi tog pendeln som va framme typ 20.40 på centralen så det va inte mycket mera tid till att göra annat en att sminka sig och fixa sig i ordning. Jag hade på mig en rosa kjol, svarta mönstrade stumpbyxor till och djup urringad topp i mörkbrunt Jag hade satt upp håret i en toffs mitt på huvudet med en rosa stor toffs i som såg lite galen ut.

Jag och Louise gick sen till cafet där jag smått dampade på vakterna efter att vi inte fick komma in på listan utan va tvunga att betala inträde. Det va super härligt, jävligt grymm musik och massa människor eftersom det hadde varit löning dagen innan. I baren fick vi varsinna trosor i ett litet rosa paket, det va grymmt. Louise fick ett par svarta och ett par vita, jag fick vita och rosa och det var jag nöjd med såklart, men skulle nog föredra att få röda framför mina vita.

Precis som vanligt stänger Cafe opera alldeldeles för tidigt och vi hann ju inte göra allt som man vill under en kväll och resterande av natten är inte så värd att prata om.

När jag skulle 30min senare försöka ta mig in på white room dröjde det ca 20min i den dampiga kön för vakterna att säga att man inte kommer in om man är 19år. Fan vad jag blir galen  på jävla shitt incest ställen. I sveriga handlar INGET om utseende eller pengar, utan bara hur korkad och väl du känner alla. Ja som en enda härlig stor blåst familj, det var det jag tyckte om white room. Jag har verkligen en negativ känsla av white.

Men räddningen var Kim som ringer i sista sekund och frågar om vi vill ha något från Max (Jaaa för faan) och sen kommer han förbi med en taxi som går hela vägen hem, åh vad skönt för mina stackars fötter tyckte jag då. Ja det va så gott att mysa ner sig i soffan och vräka i sig max!

Det blev ett oväntat slut på kvällen som nog ändå var bättre en alla clubar i stockholm man kan gå till vid 04 tiden!

Jag har förresten fortfarande ont i fötterna i dag. Muhuuu :(
BYE!

HAHAHA wtf


3 saker jag hatar

Gissa vad..

LOVE LOVE LOVE

Jag älskar sjöjungfrur, det kan bero på att vissa har sagt att jag på minner om en, eller så handlar det bara om den lugna auran som vilar runt sjödjuren, det kalla havet, oändligt stort och öppet, för allt, gigantiska sjödjur och möjligheter som sträcker sig över hala Atlanten. Sen är sjöjungfrur otroligt vackra när de gestaltas.

Här är lite bilder som jag bara älskar!
Boris vallejo
Boris Vallejo
Howard Pyle, The Mermaid år 1909
Älskar den här bilden, av okänd konstnär som gjorde ett perfekt jobb!

Fina naglar!


Hej

Att göra
Plugga: Har massa saker att göra.. usch
Träna: måste ju komma i bra form
Lära mig laga mat: måste börja är god nyttig mat och mat är alltid bra att veta hur man gör, jag tycker det är kul att laga mat om det blir gott och det inte är för svårt!
Skaffa jobb: Jag har panik för att sammanfatta det kort...
Söka in till utbildning: Typ innom 2veckor... ehhg :S

Så en rolig resa!

VARFÖR KORSADE KYCKLINGEN VÄGEN?

Plato: For the greater good.

Karl Marx: 1. Det var historiskt ounvikligt . 2. Kycklingen drevs av det ekonomiska nödets spö.

Marthin Luther King: Jag har en dröm att någon dag alla kycklingar skall kunna går över vägar utan att deras motiv ifrågasätts.

Thomas de Torquemada: Ge mig 10 minuter tillsammans med kycklingen och jag kommer att ta reda på det.

Timothy Leary: Eftersom det här är den enda typen av resa som Etablissemanget tillåter kycklingen att göra.

Nietzsche: Eftersom om du stirrar för länge över vägen, kommer vägen att stirra tillbaka på dig.

B.F. Skinner: Eftersom de externa influenserna som har genomsyrat dess sinnesorgan alltifrån födelsen har fått den att utvecklas på ett sådant sätt att den har en benägenhet att gå över vägar, även när den tror att sådant beteende är resultat av fri vilja.

Jean-Paul Sartre: För att kunna handla i god tro och för att vara sann mot sig själv, kände sig kycklingen tvungen att korsa vägen.

Aristotle: För att uppfylla hela sin potential.

Buddha: Om du ställer den här frågan betyder det att du förnekar sin egen kycklingnatur.

Salvador Dali: Fisken.

Darwin: Det var nästa logiska steg sedan de klättrat ner från träden.

Epicurus: För skojs skull .

Ralph Waldo Emerson: Den korsade inte vägen ; den transcenderade den.

Ernest Hemingway: För att dö. I regnet.

Werner Heisenberg: Vi är inte säkra angående vilken sida kycklingen var på men den rörde sig mycket snabbt.

David Hume: Utav seder eller vana.

Pyrrho the Skeptic: Vilken väg?

The Sphinx: Säg du det .

Mark Twain:Nyheten om dess korsande har överdrivits mycket.

Zeno of Elea: För att bevisa att den kunde nå andra sidan.

Wordsworth: För att gå ensam som ett moln.

Gudfadern: Jag ville inte att hans mor skulle se honom så här.

Keats: Filosofin kommer att klippa kycklingens vingar.

Othello: Svartsjuka.

Freud: An die andere Seite zu kommen. (mycket skratt)

Hamlet: Det är inte det som är frågan.

Caesar: För att komma, för att se, för att segra.

Candide: För att kultivera sin trädgård.


hej hej

Lite fel period att posta det nu, men till din höstmiddag om 1år kanske du kan gå tillbaka och titta när det är dags? Jag kommer nog göra en sån här till "årets" halloween middag som jag haft som tradition med min syster sedan vi var 7år!

 

Bild 1 - Hur man gör rosor med lönnblad

 

 

Hitta fler bilder liknande denna på Twice World

Jag bara måste

Säga att jag älskar den här handväskan från Stephen Sprouse Collection 2009

Mummms! (dn kostar 20 000kr... någon?)


JAAAAA

Sån jävla perfekt kväll, elli och kim åkte upp hit från sthlm :D:D:D Jag är så jävla glad! Vi ska laga middag och mysa ! Puss

Vill haaadenhär...

FÖR TRÖGT, haha, jag lovar!"Han var änkling, bodde i en enklare stuga, innehade kolonilott, hade varit på tulpanresa till Holland med den avlidna frun och så en gång på Gran Canaria för att hon skulle få sola."
- DN(tror dom menade GRANEN)I vinter kaus gäller djungelns tuffa lagar:R.I.P

Idag så fyller tobias 28år, och jag ska minnas honom, det var en nyligen du lämnade oss men du har säkert frid nu, det hoppas alla. Du var en bra människa som hamnat lite fel i livet tror jag. Du är saknad och du var för ung för att gå. Du kommer alltid att ha en plats hoss mig även om jag aldrig lärde känna dig tillräckligt bra. Hoppas du har det bra!


Bild jag gillar väldigt mycket... 


Bilderna Stage Presence II och Jazz
av Karen Dupré, en Art Nouveau konstnär. Art Nouveau är en period under andra världskriget, som hade sin höjdpunkt i och med en utställningen i Paris 1925. Art deco/Art nouveau stod för det dekorativa, induvidualistiska och exklusiva som var en motreaktion på det industrialiserade modet och stilen under 2a världskriget. Det va ju jävligt fattigt då kan man tänka sig!Miss Ellinor

Det här inlägget är tillägnat min syster Ellinor.
Ellinor är en person som man kan se igenom, man kan se en liten bit av himmlen i henne, när hon ler och tänker är det alltid som att det är någon som iaktar en från en förgrund. Hon är en person som från djupet av sitt hjärta tänker och reflekterar över det hon ser. Det är inte många männsikor som lika närvarandre och analyserande tittar på en och samtidigt acceptera den man är. Hon lovar aldrig något hon inte kan hålla, för henne är ett löfte en uppgift hon vill klara och något hon nästan aldrig missslyckas med, om hon misslyckas kan man veta att hon gjort sitt bästa. Jag vet att hon ibland tänker att hon inte klarar av det som hon tar på sig, att hon känner att hon är mindre och svagare en vad alla tror, men så är det inte, det stora i henne är renheten i hennes hjärta inte allt det hon gör, även om det är något som nästan alla bara kan älska. Hon förtjänar att alla älskar henne och för den hon är. Det är alltså inte konstigt att hon inte har några ovänner eller personer som itne gillar henne. De männsikor som ogillar henne vill jag inte träffa och inte känna, de är inte värda något i mina ögon, för alla männsikor som har en värdig tanke de kan bara gillar henne.


Haha

Jag är en ganska så, ja vad ska vi säga hmm gränslös person ;). Ibland skäms jag för att jag inte kan läsa av männsikors gränser, det känns så respektlöst i vissa lägen, ibland irriterar det männsikor och ibland intresserar det dem. Hur som helst så är det en ganska speciellt egenskap som många männsikor har svårt att förstå och lära sig hantera. Jag träffar sällan männsikor som har min typ av energi d.v.s jag är ganska realistisk på många sätt och lugn men kan ändå riktigt jävla freaka ut om jag känner för det. Så jag kan glida runt med ett allvarligt uttryck i ansiktet och helt plötsligt börja gapskratta åt en tanke som finns i mitt huvud, en del tycker jag är galen. Dem som känner mig förstår mig, dom gillar mig för den jag är.

När människor gillar mig känner jag att det känns hemskt, det känns som jag inte kan räcka till och stötta dem i sina krav i livet. Jag känner mig som ett otymplig kluns av metall som inte kan ändra mig själv en millimeter och räcka ut min hand och hjälpa till att underlätta. Suck, jag önskar ibland jag inte va så fast och min form, inte var så "bestämmd" i min personlighet. Men det possitiva i det är att jag är svår att maipulera, jag har tänkt igenom alla mina åsikter och värderingar. Jag anser jag är ärlig mot det jag tror på, jag vänder mig inte dit vinden blåser om man säger så. Det är något jag uppskattar hoss andra människor, att de är uppriktiga och trofasta.

Jag älskar att ha roligt festa och så men det bästa i livet är lugnet som finns i naturen i andra människor, ärlighet och kärlek!
Orolig

Min kille skrämmer mig med att jag kommer få problem med fötterna om jag går i högaklackar hela tiden, det är så irriterrande... SÅ jag bestämmde mig för att kolla upp det...

http://www.expressen.se/halsa/1.1421976/sa-slipper-du-vark-i-fotterna
http://www.expressen.se/halsa/1.1562974/sa-slipper-du-smarta-i-tarna
http://www.expressen.se/halsa/1.1562980/margareta-jag-kan-redan-ga-i-hogklackat

”Hallux valgus betyder sned stortå och är vår vanligaste fotåkomma. Leden mellan första mellanfotsbenet och stortån blir vinklad inåt och det gör foten bredare. Ofta får man också en knöl vid stortåbasen på yttersidan. Det är oftast kvinnor som drabbas, och det största problemet för den drabbade är smärta. En större sko gör besvären mindre. Antagligen beror åkomman på att vi använder för få muskler i vårt moderna samhälle eftersom vi går med skor. Muskelbalansen blir rubbad och stortån får en tendens att peka inåt.”

Det verkar ju vara en ganska allvarlig åkomma, sedan finns det ju operationer att ta till i värsta fall. Men jag ska iallafall följa de råd som finns att hitta på nätet och så ska jag sluta va rädd för att inte ha höga klackar.

Några av råden:

Ta korta steg i dina högklackade skor så att du inte överbelastar dina ben och stäcker dig.

Ha silikoninlägg som kan avbelasta den främre delen av foten lite

Ta med dig ett par extra skor, det kan vara ett par ballerina skor som får plats i handväskan eller foldningshoes.

Träna dina fötter
  1. Konservöppnaren: Sätt foten mot en trappkant eller en telefonkatalog, stortån ner, och gå.
  2. Balansträning: Stå på ett ben medan du borstar tänderna eller pratar i telefon.
  3. Pennfäktning: Greppa en penna mellan tårna och fäkta mot ett stolsben.
  4. Gummiband: Sätt ett grovt gummiband mellan stortårna. Dra ut och in långsamt.
Upprepa alla övningar åtta gånger dagligen.Helgen som varit!

I fredags var jag på collage, där en kille frågade om jag ville ha VIP kort, det var ju bra ;-)! Sedan gick jag till ehh Spybar och ja det va ju inte lika kul för en snubbe försökte droga min kompis Louise jag va ute med. Han la något i hennes glas, viskade mystiskt med sin kompis och sedan såg Louise något ligga och guppa på botten av vinglaset. SICK!

I Lördags gick jag till Berns där massa föräldrar till mina kompisar som jag känner från Hedvig Elenora satt och festade, nicole var redan där och Madde kom samtidigt som mig, vi gick sedan vidare till cafet där det var något jornalist gala typ, guldspaden eller something. Det var en jävligt rolig kväll med bra stämmning :)!
Madde, nicole och jag :D Cute

Min mobil har gått sönder

Klicka för att se nästa bild
Den här mobilen ligger nu, efter att min mobil heeelt spontant bara dog igår väldigt högt upp på min önskelista... :-) yes it does!

Amanda...

Amanda lepore är en annorlunda person, tycker ni hon är äcklig eller ärlig? Jag gillar allafall henne även om jag inte gillar hennes utseende. Kolla domkumentären från Insider 2006 på youtube.


Klicka för att stänga bilden
image55

Sex robot okay?

Okay, vart går gränsen för sexleksak och psyko? Kolla här, de har gjort en sexdocka som ska vara så lik en kvinna som det går, dvs en robot tjej. Jag tycker det är bra för de människor som inte riktigt klarar av att ha sex av olika skäl. Men om jag hittade en sån i min killes garderob skulle jag antagligen mörda honom.... eller något hehe!

härlig blogg

http://blogg.expressen.se/TrackBack?b=zia&e=216538 kolla och se :)

Mary & Max

En väldigt härlig och annorlunda saga av Adam Elliot, den har ett sting av verklighet på kött och blod, men det känns inte som en hård verklighet, snarare en vacker skildring utav två annorlunda människor. Tekniken den är gjord i bidrar mycket till att filmen är så bra, den visar ett lekfullt perspektiv på något seriöst. Man måste bara se filmen!

I mitten av 1970-talet plockar en australisk flicka på 8år ett namn ur en Manhattan telefonbok och skriver till honom, för att ta reda på hur barn blir till. Hon är Mary Dinkle, det enda barnet till en mamma som är alkoholist och en upptagen pappa. Han är Max Horowitz, bor ensam i New York, en överviktig autistisk man med förbehåll för ångestattacker. Han skriver tillbaka, skickar med choklad. Så börjar en 20-årig brev växling mellan de två väldigt olika personer. I filmen får man gå igenom missförstånd, ångest, vardagliga problem som fula födelsefläckar och sorg.
Den får:
5st muffins!
Ja full pott. Motiveringen är att jag tycker den tar upp en så fin och ovanlig relation och den väcker förståelse och begrundan för andra människor. Jag gillar film idén och det va riktigt bra kvalité på hela filmen rakt igenom!

Ehm världens chillaste dag

Hej
Idag försov jag mig, ganska störande men har ändå haft en mycket trevlig dag i sängen, utan massa stress och krav, legat och kollat på 3st avsnitt av "Trueblood", jag kan inte hålla mig och kolla på tv för det går för långsamt och jag missar ändå alltid tiderna de går på!

Nu är det dags för lite svart ta med mjölk o socker, så ska jag i lugn och ro kolla ännu ett avsnitt trueblood :) Mumms.

Har börjat träna så har träningsvärk i benen ;) nice!

För att ovandla

Hejsan
Jag har märkt att alla tabeller i hur man omvandlar  sko storlekarna i olika länder till rätt storlek visar olika resultat(??). Jag har försökt förstå hur en annons där det stor size "37" Is more lika a amerikan "7" visar i en tabell klart och tydligt att en "7" är storlek 39, hur kan det skilja SÅ stort i size på en prada sko. Att det står 37 på baksidan av skon men är men personen som skriver anonnsen med är som en 39a? Är skobolagen dumma i huvudet när de sätter ut sina storlekar eller är tabellen jag kollar på fuckt up, vad ska man lita på?

Men den här verkar vara ganska tillitsfull: http://www.avantex.ebutik.se/?pge_id=10 eller kolla på tabellen nedan:

Women's Shoe Approximate Sizing

Ja här får ni hela tabellen inklistrad!
Kolla på denna länk och dö, lixom den skiljer sig i 3 storlekar från tabellen påmin blogg?? Ehmm kul att köpa fel skor när man betalat 1000kr över internet..
Women's Shoe

Som sagt jag har kollat på en heel del tabeller nu och INGEN stämmer. va fan? Jag tycker klädbolagen kunde börja sammarbeta när man är tvungen att handla över internet för att få tillgång till alla sortiment!

Flickorna tog i ordentligt

hejsan
Helgen har varit riktigt mysig, jag hade tänkt att bara typ va kvar i Nyköping men åkte till Stocholm och åt på resturang (Indisk mat såklart), jag år middag hoss min familj, jag gick och besökte Fjärillshuset i hagaparken med kim elli o markus och sedan gick vi utan kim och såg Tim Burtons Alice i underlandet. Ja allting va super mysigt och trevlig. Roligast va nog Fjärillarna :D! hehe det va så varmt och skönt där och det va gott fika där.. hehe

När vi satt på cafét på fjärillshuset efter att gått runt ett bra tag så åt vi i lugn. Plötsligt kom tre små flickor springande i väldigt fart, de stannade precis vid vårat bord där en staty av en 6årig pojke stog och posade. De började imitera den annorlunda staty av den nakna pojken (som var i flickornas ålder) och de började prata allvar med pojken, "Varför har du blivit så tjock, vi ska prata med din familj nu", så det sprang iväg. Men de kom tillbaka och nästa gång de kom till statyn hade det med sig en glasspinne som de la framför pojkens föttet, där även tre stycken tallrikar låg och skräpade med matrester. De utbrast "Har du ätit mer nu din tjockis" och så började de våldsamt slå en tidning mot den lilla pojkken snopp, det såg väldigt dramatiskt ut eftersom flickorna var 3st och de såg otroligt upprörda ut, när dom tog fram en pinne och slog som tillhygge såg dem mer hatiskta ut, vi vid vårat bord kunde vi inte hålla oss för skratt och vi skämtade om hur de skulle bli när flickorna fick sin första parners!

Breakfast on Pluto

Breakfast on Pluto av Neil Jordan handlar om Patrick ”Kitten” (Cillian Murphy), som växer upp i Irland under 60- och 70-talet. Kitten blir övergiven av sin mamma som liten baby och lämnas en port i det lilla samhället. Han blir motagen som fosterbarn får en sträng religiös uppfostran av sin foster familj. I filmen märker man hur kitten långsamt känner samhället mer och mer som sin fiende och han börjar långsamt bli mer och mer avvikande från alla normer. Man får hela tiden en viss inblick av verkliga händelser från IRA och kriget som råde i Irland under den perioden.

Kitten är ingen naiv person men han väljer att ignorera ondskan som lever i samhället, han lever i en dröm värld, där lilla "kitten" bara vill ha kärlek och alla är så snälla och ingen får vara elak. Kitten har ständigt en stor saknad efter sin mamma, antagligen projicerar han den kärleken han aldrig fått genom att tro att allt löser sig när han väl kommer träffa sin mamma. Trotts att väldigt många människor på hans väg till att hitta mamman utnyttjar hans vilsenhet och svaghet ser man ändå hur han fortsätter kämpa för sin dröm att hitta mamma. Han hamnar  på gatan och på bordeller och man ser ständigt i hans ögon en känsla av sorg, ensamhet och tragik.
Kitten är en mycket emotionell person med glittriga drömmar och han känns mer som en kvinna en en man, skulle inte påstå han va en transa, eftersom det inte känns som han klär ut sig bara, hela hans personlighet är så som han klär sig.

Filmen är gjord med mycket kärlek, eftertanke och sorg men även hopp och ljus i de värsta stunder, den känns aldrig deprimerande, men den är ganska tung att se. Jag skulle verkligen rekommendera den här filmen som är min absoluta älsklings film.
Lilla Kitten i en fin kappa.


Den får:

5 av 5 möjliga muffins!
Motivering: Den är helt enkelt underbar och man måste bara se den för man blir kär!

Hejsan

En bra sida för dig som älskar sexiga skor SKOFEBER, perfekt site enligt mig och jag har kollat på en hel del sko siter på internet. Har två par skor som finns att köpa där, ett av dem är dessa(se bilden) som en del frågat om vart man kan får tag på. Jag köpte dem i sthlm på Mums Mums (vid drottning g) och där kosta de 1200kr och man fick ett års garanti, så det va väldigt bra. Men de finns som sagt under kategorin Bordello på siten Skofeber som jag länkade till.

En annan väldigt bra sida jag köpt ett par skor ifrån är http://www.sexyhiheels.com/. Den rekomenderas!
Rosa skor i modellen TEEZE-10G från bordello som jag äger och som jag tycker är sexiga!

Okay

Håller på att sluta röka *sväljer hårt* idag har jag en så länge rökt 1cigg, är stolt över mig själv och allting känns bra, kommer röka innnan jag går och lägger mig och så duktig har jag inte varit på läänge. Just ätit nu och borde plugga. God mat och så.

Igår kom Erik och Anderas hit, vi drack lite vin och prata sen drog de vid 22 tiden. Trevligt!

Hej

så läckra och sexiga, rosa skor med vackra höga klackar är bland det sexigaste jag vet...
Dessa skor är gjord utav Alexander Mcqueen ( de över )
Dessa klackar var inte nådigt höga, så snyggt med en vacker strumpbyxa till.. jag skulle ha svårt att gå i dessa men jag ska träna mig så det inte är några problem. Är det någon som har tips på hur man tränar sig att gå i klackar utan att ha de på sig? Typ styrke övningar som underlättar gåendet i klackar!

Jag tog inspiration

Hejsan för er som undrar över min bakgrund som jag valde efter jävligt långt velande så är den gjord utav Henri Rousseau som är en fransk målare. Jag faller verkligen hans konst i smaken och jag älskar djupet, det konkreta och färgerna i hans bilder. Mycket vackert! Jag kan kopiera in texten från Wikipedia :


Henri Rousseau är en fransk målare som föddes den 21 maj 1844 i Laval, Frankrike och dog i Paris 2 september 1910.

Rosseau är en av de mest välkända naivistiska målarna. Som så många andra banbrytare blev han inte erkänd under sin livstid. Han kallas ofta för Le Douanier (tulltjänstemannen), eftersom han försörjde sig som sådan.

Rosseau hade inte någon konstnärlig utbildning, och började inte måla förrän han var i 40-årsåldern. Han använde sig av relativt billiga färgpigment, troligen på grund av fattigdom. Rosseau använde sig av en målningsteknik där lager lades på lager. Först målade han himlen, och byggde sedan på med ytterligare lager, för att vanligen avsluta med en människa eller ett djur i förgrunden.

Trots att Rosseau aldrig reste utomlands, så är hans favoritmotiv djungeln. Han använder sig av ett stort antal gröna nyanser, mer än 50, för att avbilda denna djungel.

Rosseau var son till järnvaruhandlare Julien Rousseau och dennes hustru Eleonore och föddes i staden Laval i norra Frankrike. 1869 gifte han sig med den då 18-åriga Clémence Boitard, (död 1888) tillsammans fick de nio barn. Endast dottern Julia överlevde fadern. Efter hustruns död förtidspensionerade Rosseau sig, och ägnade sig i allt större utsträckning åt konsten.

 Hejsan

Hej hej, jag vet mycket väl att färgerna i min blogg skär sig men jag kan inte välja, vill ha flera stilar, så tja det bli min egna stil då kan man säga, även om det inte så snyggt.

Det är inte så bra början på den här bloggen känner jag, borde vara med disciplinerad och göra den perfekt innan jag blir nöjd, det enda jag ogillar nu är headern som jag var så nöjd med när jag just gjort den, så går det om man ändrar massa saker.

Jag funderar om det här ska bli min special blogg eller min vardagliga, har ju redan en, men jag ogillar ju den, det är den här

Nu ska jag fixa följande till bloggen:
Lägga in gammal inlägg här som jag tycker om som är roliga!
Jag ska skapa en ny kategori som heter "filmer", där ska jag skriva om alla mina favorit filmer.
Jag ska försöka anstränga mig för att det ska bli en perfekt blogg...

Heej!

Hejsan håller på försöker fixa till min blogg.
Kolla denna länk http://www.beautydiscipline.com/

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0