"Soldier" Bilder från Lush magazine

Modell: jag
Fotograf: jenni porkka
Make up: Olle Johansson
Stylist: Kawa H
Resten av bilderna finns att se på www.jenni.se

vill ha

Just nu kryllar mitt huvud av saker jag vill ha, men främst en LV väska med Stephen Sprouse blommor...
Klicka för att visa Megabild!

Något för dig elli ;)


Chris Heads

http://www.chrisheads.com/Foto den 2a juli.

Hej, blir ju plåtning den 2a juni, till Mirage, ett magazine med mycket 70tal , stylist Sasha kommer fixa coola kläder, make kör Elva som jag jobbat med en gång förut men då med en annan fotograf. Det va länge sedan jag jobbade med jenni, så det ska bli kul.

Hejsan

Idag är min katt Lucy hemma igen, och jag med för den delen, jag tycker det är okay, Lucy tycker det är döden. Hennes jamande påminner mig om hennes missnöje, alltså med att bo i stan och inte ha ängar fult av fjärilar att jaga, visserligen ligger en stor gräsmatta utanför mitt fönster på neder botten men den skrämmer henne nog mer en den lockar, det är nämligen en fotbollsplan som när det inte spelas boll på är en rasthage för grannskapets hundar. Om man kände lucy skulle man förstå hur härligt det är att få se henne ligga ute på trappan till den röda stugan i skärgården, man skulle kunna känna en glädje i att bara se henne ligga där nöjd och tillfreds med livet för att i nästa sekund traska vidare. Hon går aldrig långt borta och hon är inte borta länge, för efter 5min kommer hon trevande tillbaka, hon söker med blicken, om hon verkligen vill gå tillbaka, som hennes idéer på vad man kan göra tagit slut. Men när hon i tryggheten av mig fått lite gull och gos går hon iväg igen.

Hmmm jag känner mig extremt inspirerad, av allt. Det är sjukt, varenda sak jag ser mana mig till att skapa, det känns som livet ber mig skapa, det är en härlig känsla.

På fredag ska jag plåtas, det känns som den plåtaningen kommer bli annorlunda. Hmm kan inte sätta fingret på det, kanske är det mer känslan av att vara tillbaka framför kameran med nya erfarenheter som lockar. Eller så är det att jag ska vara utomhus och plåta, för första gången faktiskt. Det ska bli kul, om inte annat hoppas jag det bli bra väder, det måste det bli.

Idag har solen brunnit, växterna har mått dåligt och velat bada, jag har haft ont i huvudet, och det käns som solen långsamt kokat min hjärna till en hård liten boll. Jag orkar inte göra något. Även om jag vet att jag borde handla, har ingen mat. Jag AVSKYR att handla, hatar att bära alla jävla kassar, att det kostar pengar och man MÅSTE det när man minst vill. Usch sen är man aldrig nöjd med sina köp, det blir för mycket, man glömmer man tar för lite, osv..


Som ni förstår har jag haft en bra helg och jag mår bra, jag hoppas du också mår bra
kram

nice

Fina !

'

 


sexiga skor, Nicholas Ghesquière

Gladiator Boots Hot For Spring

Balenciaqa designer Nicholas Ghesquière is taking new territories with his new creation, the gladiator boots. The high woven leather boots are becoming a huge necessity for Spring 08 as stars such as Jennifer Connelly have been spotted sporting it. 

The boots entail a lot of work with its different color stitching which ranges from black, white, yellow, red and green. These boots were definitely made for walking but were not sure how many steps it will take. To sport these shoes you must be a risk taker because it can be too much to handle. For the weaker links, check out the booties which are still hot and less intense.


Källa: http://www.hollyscoop.com/style/jennifer-connelly/112.aspx (sån jävla fuck up site, fuck it)

råd

http://www.finest.se/articles/article.php?aid=6170 -bra info om vad som stärker ditt immunförsvar :)


ciao

Melanotan

Först när jag kom i kontakt melanotan var när jag ville hitta information om hur man kan bli brun lättare, då fanns ett fåtal artiklar om melanotanet, ändå har preparatet funnits sedan 80 talet. Det som har tagit emot är att det inte finns tillräckligt med forskning som kan visa reaktionen av melanotan.

Man har försökt få melanotner klassifierat som läkemedel mot UV strålnings rellaterade hudsjukdommar. Men läkare är kritiska och anser att man bör vänta, i London har drogen slagit egenom där den kallas Barbie drogen.


Brittiska MHRA (Medicines and Healthcare productions Regulatory Agency) har gått ut till medierna och varnat dem för att göra reklam för drogen.


David Carter arbetar på MHRA och säger till Sky News att det är löjligt att tro att preparatet är en genväg till en solbränna.
– Vi varnar folk och ber dem att inte använda denna drog. Biverkningarna kan vara extremt allvarliga. Om du använder drogen bör du sluta med en gång, berättar han för Sky News.


I en annan artikel från aftonbladet står det att en kvinna hamnat i koma efter en injektion - http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4234824.ab.


Allt detta känns oroande tycker jag, man bör aldrig ändra kroppens naturliga  hormon balans eftersom det är ett skäl till att vi inte har mer melanotan i kroppen en vi redan har.


Vad tycker du? Har du någon information om melanotan så skicka gärna de!

Jag, Beauty bilder med Elva Ahlbin

Modell: Liss L (jag)
Fotograf: Nina Holma
Make: Elva Ahlbin

"Ta en tugga" en dikt.

Ta en tugga

Att hitta det befintliga
och dränkas utav människorna
som tittar
mot någon som är du
när du inte själv känner att du är du

en värld av getingar
som visar sig mitt på ljusa dagen för att sedan
gömma sig när man har något att säga
och sticker till när man ska sova


jag orkar inte med er
som ni kan se är detta bara en ond spiral
som i slutet bara kommer att komprimeras
till det minsta
för att sedan bli osynlig
för andras ögon
för mig


Jag är trött på att bli anklagad
eller misstänkt
för saker jag inte kan hjälpa


klaga på existensen
ta ditt liv
och sluta beröra

DAAA

FREDAG, fan äntligen, känts som en evighets sedan sist, kära fredag.

Idag så dick jag ett utbrott, efter hela denhär jävla veckan har jag ingen tolerans kvar. Jag missade bussen och då hade jag (som vanligt) bäst typ 100st kassar, en med fan skit många djävla blommor och deras jävla jord och sen katten (3kg MINST) och sedan kläder, kattlåda, saker, väska osv... MAN BARA vaaa fann hur ska jag klara det? Sen missade jag bussjäveln. Sen ringer mamma och typ ba "MISSA DU BUSSEN, HUR SVÅRT ÄR DET ATT HINNA, JAG BAD DIG JU HINNA DEN" och jag typ "jaaa meg missade den bevisligen så då är det väll JÄVLIGT SVÅRT" nfgruhroh<qoihfoiesjhfeo ************************ (censur) och ja.Nu tänker jag på hur mycket jag HAtar ATT PASSA TIDER,SÅ JÄVLA JOBBIGT.
MEN FÖR ATT VARA RIKTIGT SNÄLL OCH SÖT LÄGGER JAG UPP MIN LILLA PARTY LISTA FRÅN SPOTIFY : Sweet Sweety ;)

Dagen

Jobbat och varit sjukt jääävla trött... nu ska jag sova.!
Picknick middag med Astrid som tydligen också jobbar på Nynäs slott. Vi gick hem till mig när vi slutat jobba.  Det blev gott som tusan och det var riktigt trevligt!

tänkvärt

Sunt förnuft är summan av alla fördomar man har lagt sig till med när man fyller arton - Einstein


Att köpa

Hår gelé
De snygga leopard klackarna (nästa gång jag får lön)
Silikon sulor till att ha i stiletter (börjar få ont i tårna när jag har klackar)
Skohylla, har påtok för mycket skor i hela min lägenhet
Att nytt halsband till lucy
En ny ring, nya smycken
Louboutini skor, höga svarta i lack

Det känns så bra, varenda gång jag kollar på mina "Vill ha listor" så ser jag hur mycket som jag införskaffat som jag velat ha. Även om jag inte skriver alla mina "Vill ha" listor i bloggen .

T.ex. så har jag alla parfymer jag skrivit om här, snygga örhängen och en ny handväska

nicole o jag

Bild från Café Opera i onsdags, Nicole och jag!

oppps

Försov mig till jobbet idag :S pinsamt, så idag ska jag städa och ta det lugnt! Jag hämtade hem min Juicy dress i rosa idag, den är sååå härlig!

helgen

Bio med Kim, A-team igår och idag så va det fest i Nicoles lägenhet för att välkomnade hem Pär, han har varit i Sydafrika väldigt länge nu. Det var super trevligt. Nu ska jag hem till Nyköping och ta det lugnt!

En underbar fredag

Det började på torsdag kväll. Jag och mamma förberedd inför min mottagning i Stockholm. Sedan på fredag morgon var det riktigt stressigt eftersom vi skulle till Nyköping till min student, jag missade mycket utav den eftersom jag inte kom fören vid 12 eller så. Då visade det sig att jag fått ett stipendium i form utav en tavla för att "jag i egenskap i att hjälpa andra människor bjudit på mig själv på ett medkännande sätt". Blev riktigt glad för att jag fick den. Sen så va det betygs utdelning i blå salongen uppe i slottet. Vi Skålade och människor höll tal, sedan va det ut spring med mössorna på. Jag spräng till min mamma, Ellinor, Markus och min mormor och morfar, jag sa Hejdå till mina vänner och jag åkte sedan till sthlm.

I Stockholm fixade vi fint till mottagningen, mamma hade plockat massa syren blommor och annat fint och vi dekorerade hela lägenheten. Jag gjorde två tårtor. Gästerna började komma och jag fick massa underbara presenter. Jag fick en underbar väska, smycken, kläder, böcker, fat, vin, och annat. Av min mormor och morfar fick jag ett gammalt vackert halsband som var min mormors mammas. Av Kim fick jag ALLA parfymer jag någonsin önskat mig och en underbar sjal. Jag blev så otroligt glad för allt och jag va så glad att se alla samlade.

Vi drog sedan vidare till Café opera där jag fick se Kiss, jag va en meter ifrån dom typ hahaha ja det va flummigt. Men eftersom att jag va så trött drog Madde och jag hem innan 02.

dö död öd ödd öd dö

DÖÖ

NY design

Va den snyggare`? ;)

D & GHelgenHelgen var underbar, i fedags jobbade sedan kom kim och hämtade mig, vi åkte till Oppeby där jag fixade mig och sedan åkte vi tillbaks för att ha det super trevligt med levande musik och god middag och sällskap!

Lördag så åkte vi från oppeby efter en god sen "frukost" och vi åkte hem till mig och sov ett tag och tog det lugnt, sen kom mina syskon Markus, Elli och våran Kusin ANdreas från australien hit, vi gick sedan på picknick i den varma solen. Jag och kim åt sedan en sen pizza kl 1på natten innan vi somnade.

Idag har jag o kim haft en super god brunch på gräsmattan utanför lägenheten, pannkakor mackor och gott. Sedan åkte vi till badhuset och låt där heela dagen ! skönt

Parfymer

Dessa vill jag ha:


calvin klein "euphoria"Pink Sugar


Britneys spears "midnight fantasy"
Naomi Campbell "Cat deluxe"


JLO "Miami GLow"Ny agentur

Är skit glad är i en agentur i Berlin nu, bästa staden ju!!

http://www.izaio.de/ Min prtfolio kommer ligga där när jag fått mina nya bilder från fotografen och ev kommer jag göra ett jobb till innan

Jag vet

Jag vet inte hur jag ska förklara det, men när jag ser det här klippet på youtube fylls jag av en extrem sorg. Dels för Mischael va så extremt söt när han va liten och en oerhört duktig sångare. Men också får att han va en så extremt olycklig och beundransvärd person.
Michael Jackson 12 år


Dangerous dance break live

Me and You and Everyone We Know

Me and You and Everyone We Know
Me and You and Everyone We Know
Originaltitel Me and You and Everyone We Know
Genre Drama, komedi
Regissör Miranda July
Producent Gina Kwon
Manus Miranda July
Skådespelare Miranda July
John Hawkes
Miles Thompson
Brandon Ratcliff
Natasha Slayton
Najarra Townsend
Carlie Westerman
Originalmusik Michael Andrews
År 2005
Speltid 90 minuter
Land USA
Språk Engelska
Me and You and Everyone We Know (2005) är titeln på en amerikansk film av Miranda July. Filmen vann priset Caméra d'Or på Filmfestivalen i Cannes 2005.
Innehåll [göm]
1 Handling
2 Trivialiteter
3 Källor
4 Externa länkar
Handling [redigera]
Filmen består av flera mindre handlingar, som alla kretsar runt de karaktärer som finns i filmen.
Filmen börjar med att introducera Richard (John Hawkes), en skoförsäljare och nyligen separerad far för två barn. Efter att ha blivit utslängd av sin fru skaffar han en egen lägenhet som han delar med sina barn, Peter (Miles Thompson) och Robby (Brandon Ratcliff). Han träffar Christine (Miranda July), en taxichaufför och videkonstnär, när hon köper skor, och de utvecklar en romantisk relation.
Robby, sex år och hans större bror Peter hänger på en sex-chatt, där Robby beskriver en påhittad sexakt som går ut på att bajsa fram och tillbaka för evigt, vilket han senare förklarar som en bild: ))<>((. Detta eggar intressat hos kvinnan på andra sidan chatten, och hon föreslår ett verkligt möte.
Två av Richards grannar, 15-åriga Heather (Natasha Slayton) och Rebecca (Najarra Townsend), utvecklar en leklysten, men störande, relation med en mycket äldre granne. Som ett resultat av den relationen, frågar de 14-åriga Peter om de får utöva oralsex på honom så att han kan avgöra vem som är bäst, och det får de. Senare kommer de till hans hus för att ha sex med honom, vilket shockar honom, och han låtsas att han inte är hemma.
Under tiden störs Christines arbeten av ett samtidskonstsmuseum, senare tillåter dock kuratorn, som är den som chattat med Richards båda barn, Christines konst.
Handlingen förs samman på slutet, med att Peter blir vän med en grannes dotter, Christine och Richard godtar ömsesidigt sin attraktion till varandra, och som en avslutande del i handlingen, får Robby reda på att det ljud han vaknat till varje morgon är en affärsman som slår ett mynt mot en vägskylt. När Robby frågar vad han gör, svara affärsmannen "Just passing the time" ("Får tiden att gå") och ger Robby myntet.
Me and You and Everyone We Know (2005)
Regissör Miranda July. Producent Gina Kwon

Filmen börjar med att introducera Richard (John Hawkes), en skoförsäljare och nyligen separerad far för två barn. Efter att ha blivit utslängd av sin fru skaffar han en egen lägenhet som han delar med sina barn, Peter (Miles Thompson) och Robby (Brandon Ratcliff). Han träffar Christine (Miranda July), en taxichaufför och videkonstnär, när hon köper skor, och de utvecklar en romantisk relation.

Robby, sex år och hans större bror Peter hänger på en sex-chatt, där Robby beskriver en påhittad sexakt som går ut på att bajsa fram och tillbaka för evigt, vilket han senare förklarar som en bild: ))<>((. Detta eggar intressat hos kvinnan på andra sidan chatten, och hon föreslår ett verkligt möte.

Två av Richards grannar, 15-åriga Heather (Natasha Slayton) och Rebecca (Najarra Townsend), utvecklar en leklysten, men störande, relation med en mycket äldre granne. Som ett resultat av den relationen, frågar de 14-åriga Peter om de får utöva oralsex på honom så att han kan avgöra vem som är bäst, och det får de. Senare kommer de till hans hus för att ha sex med honom, vilket shockar honom, och han låtsas att han inte är hemma.
Under tiden störs Christines arbeten av ett samtidskonstsmuseum, senare tillåter dock kuratorn, som är den som chattat med Richards båda barn, Christines konst.

Handlingen förs samman på slutet, med att Peter blir vän med en grannes dotter, Christine och Richard godtar ömsesidigt sin attraktion till varandra, och som en avslutande del i handlingen, får Robby reda på att det ljud han vaknat till varje morgon är en affärsman som slår ett mynt mot en vägskylt. När Robby frågar vad han gör, svara affärsmannen "Just passing the time" ("Får tiden att gå") och ger Robby myntet.


Skådespelare:
Miranda July
John Hawkes
Miles Thompson
Brandon Ratcliff
Natasha Slayton
Najarra Townsend
Carlie Westerman
Källa: Wikipedia


Den får:
5/5 möjliga muffins
Motivering: En annan underbar film som jag har hemma. Rekommenderas varmt till alla som gillar galen humor och öppna tänkande människor. Den blir aldrig tråkig och karaktärerna är väldigt intelligenta.

in the mag

Framsidan av tidningen
Storyn döptes efer mig som ni ser!
Jag i SVA, va med i flera uppslag i tidningen bl.a. dessa bilder.

Bilder från helgen

I helgen hade Bing en fest för att fira sitt 5års jubileum med sin man jag gick dit med madde och nicole. De hade hyrt en stor vacker lokal på hotellet hasselbacken på djurgården. Jag blev ganska full eftersom det va gratis dricka haha. Fick också lite flashback ifrån när jag hade praktik på skansen och jag o kim åt frukost där.
Caroline, Jag och Madde

Tove jansson

Hennes bilder och berättelser gör mig oerhört lycklig och nostalgisk!

inre

jag ändras alltid, jag öppnas ständigt, jag skapar en större förståelse inom mig för andra människors behov, ju mer jag upptäcker ju mer växer jag. Jag älskar att komma till insikt och gradera mig.
Just nu är jag väldigt glad och min utveckling känns väldigt tillfredsställande att känna av. Jag njuter av alla jag vill och gör.

RSS 2.0