Set me free


Min nya älskling

Målade just mina naglar i en ny favorit färg. Love you Mavala "Toulouse" No. 52. Färgen är helt min smak + jag gillar namnet på den.


Få snyggare mage

VÄRLDENS BÄSTA MAGÖVNING

Lär dig världens bästa magövning – som du kan göra när du är på jobbet.

Vi är alltid på jakt efter världens bästa magövning, den som kommer att ge oss den platta mage vi alltid drömt om - nu har vi hittat den!

American Sports Council har korat övningen Captains Chair till världens eff ektivaste magövning, eftersom den tränar musklerna hårdare än någon annan magövning, bland annat genom att både de raka och sneda magmusklerna involveras. Och det allra bästa är att du bara behöver göra övningen en minut per dag för att se resultat!

http://iform.se/traning/styrketraning/varldens-basta-magovning?utm_source=VDD


Dåliga bort förklaringar till doping


Många elit idrottare dopar sig, läs om deras brott och bort förklaringar.
Dennis Mitchell, sprinter
Mitchell vann ett OS-guld och två VM-guld på 4x100 meter under 1990-talet. 1998 fastnade han i ett dopingtest sedan hans blod visat onaturligt höga nivåer av testosteron. Mitchell tyckte inte att det var så konstigt:
"Jag hade druckit fem öl och haft sex med min fru minst fyra gånger ... det var damens födelsedag så hon förtjänade det", löd förklaringen.

Det kanske underligaste av allt var att det amerikanska friidrottsförbundet accepterade Mitchells undanflykt. Det gjorde däremot inte Internationella friidrottsförbundet som stängde av sprintern. Senare erkände Mitchell att han hade blivit injicerad med tillväxthormon på den omstridde tränaren Trevor Grahams inrådan


José Théodore, ishockeymålvakt
När NHL-målvakten José Théodore blev uttagen att delta på det kanandensiska landslägret inför OS i Turin 2006 fastnade han i ett dopingtest. Det visade sig att han hade ett förbjudet preparat i kroppen som kan användas för att maskera nandrolon.

Vid närmare undersökning visade det sig att Théodore hade fått i sig preparatet genom ett medel mot håravfall som han hade använt i åtta år. NHL stängde inte av Théodore, däremot stängdes han av från allt internationellt spel i två år.


Marion Jones, sprinter
Under hela sin karriär nekade Marion Jones kategoriskt till att ha nyttjat prestationshöjande medel. Ryktena ville emellertid inte lämna den amerikanska sprintern i fred och när maken och kulstötaren C.J. Hunter åkte fast för bruk av anabola steroider ökade pressen på den vindsnabba amerikanskan.

Rykten blev till misstankar blev till anklagelser och i ett desperat försök att försvara sig påstod Marion Jones att hennes tränare Trevor Graham hade försett henne med en linfröolja under deras tvååriga samarbete. 2007 kröp Jones till korset och erkände att hon hade varit dopad under stora delar av sin karriär. Eftersom hon hade ljugit inför domstol fick hon avtjäna ett sex månader långt fängelsestraff för mened.


Ben Johnson, sprinter
En av tidernas största dopingskandaler tog plats vid OS i Söul, Sydkorea, 1988. Där slog kanadensaren Ben Johnson nytt världsrekord på 100 meter, 9,79. Bara ett par dagar efter loppet framkom det att Johnsons dopingtest innehöll spår av Stanozolol, en anabol steroid.

Johnson erkände att han hade dopat sig, men inte just under perioden innan OS. I stället hävdade han i en senare intervju att "en mystisk man" hade mixtrat med hans dopingprov alldeles efter tävlingen. Vem denne mystiske man var har han aldrig gått in närmare på. Ben Johnson stängdes av i två år och kom aldrig tillbaka på allvar.


Diego Armando Maradona, fotbollsspelare
34 år gammal gjorde den legendariske fotbollsstjärnan sitt sista VM-framträdande. Det blev en sorglig sorti i USA 1994. Maradona hann bara delta i två av Argentinas matcher innan det framkom att han hade fastnat i ett dopingtest. Maradonas blodprov hade innehållit spår av efedrin. Följaktligen blev han hemskickad från turneringen.

I sin självbiografi hävdar Maradona att han hade fått i sig ämnet genom en energidryck vid namn Rip Fuel som han hade fått av sin personliga tränare. Enligt Maradona innehöll inte den argentinska varianten av energidrycken efedrin, men det ska däremot den amerikanska ha gjort. Maradona har också påstått att han och FIFA hade en överenskommelse om att han skulle få ta ett dopingklassat preparat innan VM för att gå ned i vikt och på så vi komma till spel i turneringen. Detta för att turneringen inte skulle tappa i anseende utan hans medverkan. Maradonas påstående har aldrig kunnat bevisas.Johann Mühlegg, skidåkare
Den spanske tysken fick en explosionsartad formkurva lagom till OS i Salt Lake City 2002. Vi svenskar minns inte minst hur Mühlegg pressade Per Elofsson så hårt under tremilen att vår guldhopp gick in i väggen och aldrig repade sig. Mühlegg vann guld på såväl 30 km som 10+10 km och såg ut att bli OS stora skidkung.

Hans dopingprov uppenbarade en annan sanning. Det visade spår av darbepoetin, ett medel som ökar antalet röda blodkroppar. Mühlegg blånekade till att ha kommit till OS dopad. Den djupt kristne skidåkaren hävdade att det var hans onaturligt hårda träning på glaciärerna i Alperna som låg till grund för det höga antalet röda blodkroppar. Mühlegg stängdes trots sitt nekande av och fick sedermera lämna tillbaka de guldmedaljer han hade vunnit i Salt Lake City.


Andre Agassi, tennisspelare
Tennislegendaren hann med många fram- och motgångar under sin karriär. Som värst var läget 1997. Agassi hade stora problem med en handledsskada och spelade bara 24 matcher under hela året. Till råga på allt fastnade han i ett dopingtest som visade spår av drogen metamfetamin.

ATP ville omedelbart stänga av Agassi, men tack vare ett känslosamt brev klarade han sig undan. I brevet påstod han att en svartsjuk vän hade spetsat en drink med drogen och att han på så vis hade fått den förbjudna substansen i sig. Avstängningen förvandlades på det viset till en varning. Senare har Agassi erkänt att uppgifterna i brevet var ren och skär lögn.
Källa: http://sport.msn.se/

Älskade gullis

Snart får Lucy kattungar, jag beräknar att det är om ca 4veckor. Jag längtar så mycket. De kommer verklige bli mycket att göra men det är det värt. Nu ska jag förresten äta frukost och ropa in henne. Den lilla Lucy P (plutt)

Uppdatering: Hon verkade lite rädd för hon kom inte fören jag gick ut från gården och visslade på henne, då kom hon misstänksamt fram. Men sen när hon väl kommit in va hon super hungrig, gav henne rejält med mat och nu äter hon det riktigt nöjt.

Underbar konstnärsblogg CaitlinShearer

Caitlin Shearer är en konstnär och illustratör, läs hennes blogg. Hon har också en webshop. http://caitlinquiet.blogspot.com/

Ah otroligt fint, helt just min smak. Det är ett väldigt intressant perspektiv i bilderna och färgerna är vackra.

Håll käften

Kära gode gud, jag hoppas att ni imorgon kan ta hänsyn till att jag inte orkar höra all shitt som kommer ur alla männsikor, om du inte kan stoppa allt babbel, kan du åtminstone göra mig döv. Mvh Liss.

Oh "suck my pope"

 

Simon och jag i en rolig bild hehe


"Lolita" ILOVEYOUMAGAZINE (GB)

Lite nya modell bilder på mig som finns ute nu, tyvärr finns magazinet bara i Tyskland men den går att köpa över internet :)

 


Tjejer, nya sminket -mellan benen

http://www.mynewpinkbutton.com/ hahaha man skulle kunna tro att det här är smyg reklam, men sånt håller inte jag på med. Men fan va äckligt om jag skulle ha en hiss/diss lista skulle denna produkt komma på DISS!

hehe blev verkligen glad av denna tjej

Hon känns som en fågel i disneys askungen.

En man får larver i sin hud

FIlmen visar hur man långsamt drar ut feta larver ut en människorygg.
http://samstasidan.se/ackligadjur.php (Kolla, för fler vidriga insekter)

Heheh kul underhållning

http://samstasidan.se/skonahemligheter.php
Här kan du hitta bilder som t.ex:


Denhär bilden gjorde mig galen:

Näär kommer dem???

Längtar tills mina skor kommer gahho :O ahhhh så irriterande.

Tänk på en person...

som du gillar

Världen är inte anpassad för mig, eller tvärtom!

Hejsan
Jag har för det mesta väldigt mycket i mitt huvud, jag önskar att ord va lättare så alla kunde få veta vad jag tänkte. Idag hade vi 3D lektion och som vanligt har jag mer frågor efter en innan jag kom dig. Har börjat bli riktigt retad över att lektionerna inte är anpassade efter personer som har väldigt svårt att förstå logik och ta in information utifrån. jag har väldigt svårt med att bli påtvingad information. Jag accepterar långt ifrån allt. Jag mår verkligen otroligt dåligt nu tack vara den här lektionen, har ångest, mår illa och känner att jag inte orkar med såna saker. OM människor inte kan förklara lugnt HATAR jag att lära mig saker. Så nu hatar jag 3D.

HEMSKT HEMSKT :(

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/webbtv/sju-elefanter-dodades-av-godstag_5394163.svd
De döda elefanterna försökte skydda sina två ungar som fastnat på en tågräls genom att i flock ställa sig framför tåget. Riktigt hemskt, en tragedi i mina ögon. När ska vi börja förstå att människan har samma värde som djur?

Tips

Idag gjorde jag klar den andra 3D animeringen tills morgondagens 3D lektion. Jag ska upp tidigt och det börjar bli för sent för mig.
Man ser inte hur den ser ut, men skit samma. Det är en späckhuggare...

Vill du göra något som är viktigt men sjukt tråkigt, lyssna inte på hjärnan utan viljan. Med din vilja kan du nå långt och det är med den som vi faktiskt klarar av att göra saker som är tråkiga :P något jag lärde mig "sent" i livet hahaha

Hejsan

Att ladda ner film tycker jag är okay, men jag köper alltid de filmer jag gillar, dels för jag alltid ska kunna se dem men även för att visa mitt stöd :). Längtar efter att se en riktigt bra film igen, kanske gör det snart. Ha det bra

Bra mellanmål

Här är en god efterrätt eller ett mellanmål, jag tar nästan förgivet att alla gjort en milkshake tidigare. Man behöver en vanlig (stav?) mixer.
1 banan
ca 2dl mjölk
3msk havre (beroende hur mättande det ska bli)
3msk glass
Börja med att mixa bananen och havren ett tag, blanda sedan i glassen och mjölk. Det är väldigt mättande och gott. Vill man ha mindre socker kan man ta bort glassen ju.

Green

Fotograf Emma dickmark, modell jag

!!

Dessa bild mina, nu i vecka :D Love you

jag då

 

 

 

 

 

 

Fotograf: Emma Dickmark

 


How to avoid Boring People...

Ja detta är en guide jag skrivit hur man undviker kontakt med människor som är tråkiga.


1.) Prova att föreslå att göra något riktigt sjukt .tex gå in ett omklädningsrum och gå sedan ut naken och lådsas att man inte fattar att man är naken, reagerar din vän då genom att bli obekväm, eller ännu värre, sur så är det bara att glömma. Det finns dock ett värre svar och det är total tystnad, en tystnad som visar att personen inte vågar svara på detta = BORING

2.) Dra varje skämt till sin spets och kolla vart gränsen går, hänger personen med på alla skämt lika bra som du är det antingen är person som är jävligt skön ELLER en måste vara värst. Undvik människor som måste vara värst då dessa inte uppskattar själva humorn= BORING.

3.) Kolla om personen faktiskt har åsikter om saker, vissa människor har tyvärr inte åsikter om saker, gör det genom att fråga t.ex. ja vad tycker du om det? Är svaren till största del något som innehåller orden jag vet inte = BORING


Här är en bok om ämnet: http://www.psychologytoday.com/blog/the-scientific-fundamentalist/200901/avoid-boring-people

Har din tjej lime eller meloner?

Okay för er killar som inte vågar fråga vilken BH storlek på brösten en tjej har, här är den ultimata guiden.
http://alltomunderklader.com/hur-man-tar-reda-pa-hennes-bh-storlek/

Kuuul

Plåtade lite idag med emma :D Lägger upp bilderna här sen

tfggg

111 Dance

info

Jag skrev fel, det är en ändring, flux mag kommer nästa vecka och publiceringen  blev fördröjd 2 veckor och jag ska antagligen vara med som omslaget :o!
En annan sak är att heaven magazine jag skulle vara med i på framsidan läggs ner. Tråkigt

Lucy ska bli mamma

grattis älskling!

Men!!!

Men om jag blir överaskad av dig så kommer jag nog vilja se dig i ögonen och älska att du är du.

whaaaat

Eller det jag ville säga med den här bilden:
Jag orkar inte med allt fucking kärlek, nu drar jag mig bort ifrån sverige...

New faces

Gillade bara dessa pollar på modeller, riktigt fint http://www.ftape.com/models/

Bilder från catwalken

http://labbmagazine.blogspot.com/2010/09/kai-cem-narin-day-2-lfw-ss11-simon.html

SD i riksdagen???

Jag undrar verkligen vart dessa människor som rösta SD kommer ifrån, har aldrig hört någon prata om SD på ett positivt sätt men ÄNDÅ är det i rikstagen nu bevisligen? Vilka är idioterna i sverige? Hur kan de vara kvar på apstadiet när alla andra människor i Sverige verkar ha genomtänkta och humana värderingar. Är denna rasism rörelse dold? Jag tycker man ska jaga ut dessa tröga människor ur deras små äckliga grottor och ge dem en chans att bli civiliserade som alla andra! Läs följande bra artikel: http://www.sverigedemokraterna.de/tio-skal-att-inte-rosta-pa-sverigedemokraterna/

behind scene London fashion week

Här är bilder från Londons fashion week. Jag gick modell för Designern Simon Ekrelius. Här är lite bilder från vad som hände bakom catwalken.

Guuud va människor är så utseende fixerade


jag hittade två bilder jag målat

De är kanske 5år gamla?

Hahaha

HA HA HA HA AHA skrattar på mig... skit pinsamt ju... Jag skrev den här när jag var 16 och hade varit i Miami .. man bara ja va duktig jag va på att stava. Det är ganska intressant hur mycket jag varit med om när mina kompisar knappt rört alkohol. Sen kom jag ihåg när mina klasskompisar började dricka i gymnasiet, jag bara "ehhh KOM IGEN" typ. Länk till inlägget!

Don't fucking tell me what to do


Hej

Ahhh jag känner mig väldigt sliten idag och skulle vilja slita av min kropp likt en orm som ömsar skinn. Jag saknar att kunna sjunga, min röst låter riktigt hemsk och är helt otränad dessa dagar. Kanske ska börja sjunga lite varje dag? Då håller jag rösten tränad. HAHAHA skrattar när jag tänker på så mycket man borde göra lite varje dag, man borde måla lite varje dag man borde träna lite, laga mat, hålla kontakten med människor, bry sig om sitt utseende, städa, plugga, vara ute, handla osv..

Ehmmm?

"Du är snart bokad att flyga med Ryanair (se ovan för din information).
Vänligen notera följande viktiga information om handbagage:

• Endast ett handbagage är tillåtet per passagerare (exkluderat spädbarn) "

Baaa what... sen när trodde folk att barn var ett bagage???

Mmm

Härligt sovrum, det skulle jag vilja ha, i ett stort palats. Tyvärr ser det väldigt billigt ut. Heltäckningsmatta ful, borde bytas ut mot ett mörkt trägolv och orientaliska mattor.

Vogue paris april-2010


Det är meningen

Meningen är att den här bloggen ska spegla mig och vem jag är, vet inte riktigt om jag lyckas.

Love you


Det är

Drog en slutsatts av en bok jag lästa idag
Det är enbart ljus som kan se annat ljus, därför är vi människor bara ljus. När vi ser en annan människa speglar vi bara oss själva. Det är därför vi måste förstå att om vi är elaka mot någon annan är vi elaka mot oss själva.

The sound of two video game machines make love


Tony Kelly

Racy Hollywood Photography'
miii ensam

:(

Ahhh jag dör

http://www.have2have.se/product.asp?product=5845

Jag blev

Jag blev ISFP i detta test... Passa sjukt bra, jag översatte till svensk text (Länk till ellis test) (Kims svar)


Som en ISFP, primär lefnadssätt är din fokuserat internt, där du itu med saker beroende på hur du känner dem eller hur de passar in ditt värdesystem. Din nästa läge är yttre, där du tar saker i via din fem mening i en bokstavlig, konkret sätt.
ISFPs lever i en värld av sensation möjligheter. De är kännbar i samklang med hur det ser ut, smak, ljud, känna och lukta. De har en stark estetisk uppskattning för konst, och kommer sannolikt att vara konstnärer i någon form, eftersom de är ovanligt begåvad på att skapa och komponera saker som starkt kommer att påverka sinnena. De har en stark uppsättning värderingar, som de strävar efter att ständigt mötas i deras liv. De måste känna sig som om de lever sina liv i enlighet med vad de känner är rätt, och kommer att göra uppror mot allt som strider mot detta mål. De är sannolikt att välja jobb och karriär som ger dem friheten att arbeta för att förverkliga deras värde-orienterade personliga mål.
ISFPs tenderar att vara tyst och reserverad, och svårt att lära känna väl. De håller tillbaka sina idéer och åsikter med undantag från dem som de är närmast. De kommer sannolikt att vara snäll, vänlig och känslig i sina kontakter med andra. De är intresserade av att bidra till människors känsla av välbefinnande och lycka, och kommer att sätta en stor möda och energi på uppgifter som de tror på
ISFPs har en stark affinitet för estetik och skönhet. De är sannolikt djurälskare och att ha en sann uppskattning för naturens skönhet. De är originella och oberoende, och behöver ha personliga integriteten. De värderar människor som tar sig tid att förstå ISFP, och som stöder den ISFP att fullfölja sina mål på sitt eget, unika sätt. Människor som inte känner dem väl kan få se deras unika sätt att leva som ett tecken på sorglös sorglöshet, men ISFP faktiskt tar livet på största allvar, ständigt samla information och flytta den genom sina värdesystem, i sökandet av förtydligande och underliggande mening.
ISFPs är handlingsorienterade individer. De är "doers", och är oftast obekväma med teoretiserande koncept och idéer, om de inte ser en praktisk tillämpning. De lär sig bäst i en "hands-on" miljön, och följaktligen kan bli lätt uttråkad med de traditionella undervisningsmetoder, som betonar abstrakta tänkande. De gillar inte opersonliga analyser, och har svårt med tanken på att fatta beslut grundade sig enbart på logik. Deras starka värdesystem kräver att besluten utvärderas mot deras subjektiva åsikter, snarare än mot några objektiva regler eller lagar.
ISFPs är extremt lyhörd och medveten om andra. De samlar ständigt specifik information om människor, och försöka upptäcka vad det innebär. De är vanligtvis genomträngande korrekta i sina uppfattningar om andra.
ISFPs är varm och sympatisk. De bryr sig verkligen om människor, och är starkt serviceinriktat i sin önskan att behaga. De har ett ovanligt djupt och ta hand om dem som är nära dem, och kommer sannolikt att visa sin kärlek genom åtgärder snarare än ord.
ISFPs har ingen önskan att leda eller kontrollera andra, precis som de har ingen önskan att ledas eller kontrolleras av andra. De behöver utrymme och tid för sig själv att bedöma förhållandena i sina liv mot deras värdesystem, och kommer sannolikt att respektera andras behov av detsamma.
Den ISFP sannolikt inte ge sig själv tillräcklig kredit för det som de gör mycket bra. Deras starka värdesystem kan leda dem att vara intensivt perfektionist, och få dem att döma sig med onödig hårdhet.
Den ISFP har många speciella gåvor för världen, särskilt på områdena för att skapa konstnärliga känsla, och osjälviskt tjäna andra. Livet är inte sannolikt att vara extremt lätt för ISFP, eftersom de tar livet så allvarligt, men de har verktygen för att göra deras liv och livet för deras anhöriga rikt givande upplevelser.
Jungiansk funktionella förkärlek beställning:
Dominerande: Introverta Feeling
Extraanställd: Extravert Sensing
Tertiär: Introverta Intuition
Inferior: Extravert Thinking
Som en ISFP, primär lefnadssätt är din fokuserat internt, där du itu med saker beroende på hur du känner dem eller hur de passar in ditt värdesystem. Din nästa läge är yttre, där du tar saker i via din fem mening i en bokstavlig, konkret sätt.

ISFPs lever i en värld av sensation möjligheter. De är kännbar i samklang med hur det ser ut, smak, ljud, känna och lukta. De har en stark estetisk uppskattning för konst, och kommer sannolikt att vara konstnärer i någon form, eftersom de är ovanligt begåvad på att skapa och komponera saker som starkt kommer att påverka sinnena. De har en stark uppsättning värderingar, som de strävar efter att ständigt mötas i deras liv. De måste känna sig som om de lever sina liv i enlighet med vad de känner är rätt, och kommer att göra uppror mot allt som strider mot detta mål. De är sannolikt att välja jobb och karriär som ger dem friheten att arbeta för att förverkliga deras värde-orienterade personliga mål.

ISFPs tenderar att vara tyst och reserverad, och svårt att lära känna väl. De håller tillbaka sina idéer och åsikter med undantag från dem som de är närmast. De kommer sannolikt att vara snäll, vänlig och känslig i sina kontakter med andra. De är intresserade av att bidra till människors känsla av välbefinnande och lycka, och kommer att sätta en stor möda och energi på uppgifter som de tror på

ISFPs har en stark affinitet för estetik och skönhet. De är sannolikt djurälskare och att ha en sann uppskattning för naturens skönhet. De är originella och oberoende, och behöver ha personliga integriteten. De värderar människor som tar sig tid att förstå ISFP, och som stöder den ISFP att fullfölja sina mål på sitt eget, unika sätt. Människor som inte känner dem väl kan få se deras unika sätt att leva som ett tecken på sorglös sorglöshet, men ISFP faktiskt tar livet på största allvar, ständigt samla information och flytta den genom sina värdesystem, i sökandet av förtydligande och underliggande mening.

ISFPs är handlingsorienterade individer. De är "doers", och är oftast obekväma med teoretiserande koncept och idéer, om de inte ser en praktisk tillämpning. De lär sig bäst i en "hands-on" miljön, och följaktligen kan bli lätt uttråkad med de traditionella undervisningsmetoder, som betonar abstrakta tänkande. De gillar inte opersonliga analyser, och har svårt med tanken på att fatta beslut grundade sig enbart på logik. Deras starka värdesystem kräver att besluten utvärderas mot deras subjektiva åsikter, snarare än mot några objektiva regler eller lagar.

ISFPs är extremt lyhörd och medveten om andra. De samlar ständigt specifik information om människor, och försöka upptäcka vad det innebär. De är vanligtvis genomträngande korrekta i sina uppfattningar om andra.

ISFPs är varm och sympatisk. De bryr sig verkligen om människor, och är starkt serviceinriktat i sin önskan att behaga. De har ett ovanligt djupt och ta hand om dem som är nära dem, och kommer sannolikt att visa sin kärlek genom åtgärder snarare än ord.

ISFPs har ingen önskan att leda eller kontrollera andra, precis som de har ingen önskan att ledas eller kontrolleras av andra. De behöver utrymme och tid för sig själv att bedöma förhållandena i sina liv mot deras värdesystem, och kommer sannolikt att respektera andras behov av detsamma.

Den ISFP sannolikt inte ge sig själv tillräcklig kredit för det som de gör mycket bra. Deras starka värdesystem kan leda dem att vara intensivt perfektionist, och få dem att döma sig med onödig hårdhet.

Den ISFP har många speciella gåvor för världen, särskilt på områdena för att skapa konstnärliga känsla, och osjälviskt tjäna andra. Livet är inte sannolikt att vara extremt lätt för ISFP, eftersom de tar livet så allvarligt, men de har verktygen för att göra deras liv och livet för deras anhöriga rikt givande upplevelser.

Jungiansk funktionella förkärlek beställning:

Dominerande: Introverta Feeling
Extraanställd: Extravert Sensing
Tertiär: Introverta Intuition
Inferior: Extravert Thinking

Augustilunch i Rom

Augustilunch i Rom är skriven och regisserad av en av Italiens mest uppmärksammade manusförfattare Gianni Di Gregorio (bland annat till Gomorra), som gör regidebut och även spelar huvudrollen i denna roliga och engagerande och på samma gång närgångna och berörande film

Gianni är en medelålders man som bor hos sin mamma i Rom. All hans tid går åt till att ta hand om henne och att småprata med bekanta människor i området. Gianni och hans mamma dras med stora skulder och klarar inte längre av att betala räkningarna. När hyresvärden erbjuder att efterskänka hyran mot att Gianni tar hand om hans mamma kan Gianni inte tacka nej. Det hela slutar i att han får ta hand om fyra äldre damer.

När filmen började kunde jag inte förstå vad Augustilunch i Rom skulle vara för en sorts komedi. Men när jag kommit in i den blev jag så himla glad, på ett innerligt sätt samtidigt som jag ville skratta rakt ut. Den handlar om den italienska kulturen på flera sätt, det är väldigt underhållande att se vardagliga glas vin hit och dit och äldre singel män som måste stanna hemma för att ta hand om sina mödrar. Jag vill inte berätta för mycket om handlingen eftersom filmens handling är ganska sparsmakad. Vikten ligger på något annat en att proppa handlingen fylld av action. Det handlar mer om med mänsklighet och hur det är att bli gammal.Okay

lite uppdate: I november kommer magazinet mirage publicera ett cykel jobb jag gjorde ganska länge sedan.. ska bli kul att visa det.

Andromeda Galaxy FLUXMAGAZINE (UK)

Lite nya bilder på mig från magazinet flux.

I går kväll var konstig

Igår låg jag pigg och klar i min kalla säng i visby. Jag kände mig stressad efter att ha sett två kriminall filmer -Jag kände hur min synfält smalnade och mitt fokus stäckte sig längre en jag någonsin upplevt där jag låg i mörkret.  Jag tänkte att så här är det att bestämma sig för något. Det kändes overkligt, har jag verkligen aldrig bestämt mig för mågot under hela mitt liv? Jag avslutar med en fråga, för jag vet faktiskt inte själv..

Tråkigt att jag är så tråkig

Jag har ingen tid att uppdatera bloggen i lugn och ro med intressanta bvilder eller roliga texter, det är synd!  Jag har haft en del för mig och idag inleddes kursen "Att kommunicera i tal och skrift". Jag har sökt till en distans kurs denna termin. Får se hur det går om det går att fixa den parallelt som min "riktiga" utbildning. Jag vill lära mig så mycket det går under tiden jag pluggar och saker som intresserar mig kan jag verkligen vara effektiv på om jag vill.

"Grafisk design för web I, 7.5 HP"

Kursen ger en introduktion till grafisk design och bildproduktion för Internet. Studenterna kommer att lära sig grafisk formgivning med hjälp av vektor- och pixelgrafik, hur färg fungerar på Internet, hur man tar fram en grafisk profil och hur man formatera och bildbehandlar fotografier för Internet. Undervisningen sker i form av praktiska övningar med ökande komplexitet. Undervisning sker genom kurslitteratur, inlämningsuppgifter och chatburen handledning.


Återfå kontollen

Ja äntligen skrev jag ut nitt chema för hösten. Jävligt nice.  Nu är jag redo ;)

söndag, sista dagen, ett slut?

Jag gillar att sätta pukt på min tillvaro, få distans till det förgångna och välkommna det nya. Det är någon sorts trygghet i det, man försäkrar sin tillvaro genom att försluta sitt liv.  Ibland känns det t.o.m som en sorts ritual.

Skolan känns bra, men ska jag vara ärlig har jag ingen aning om hur jag känner för tillfället. Jag har bara en viss del rädsla, en del nyfikenhet, en del inspiration och en del ensamhet. Allting blandas i ett sorts tumult av känslor.

Jag försöker se framåt och planera mitt liv men det är otroligt svårt att göra det, vem kan det och känna sig säker?

det blir inte så mycket uppdatering här

Jag hade min första föreläsning idag. Det var grymmt. Jag kommer innan jul lära mig att skapa 3d objekt i datorn. Jag har massa kosntiga termer och ord i huvudet men det ska nog gå bra.

Jag kommer att kunna skapa "levande" saker av inget och det käns fantastiskt.
 

Nollningen

Okay, igår gick det vilt till. Jag utsatte mig själv för:
Såpa på pressening i uppförsbacke leken
Krypa baklängen som e krabba (och få hela röven full av sand + hela byxerna åkte ner)
Norskfylla (snurra 10 varv)
Göra levande pyramid och mycket annat. I alla grenar drack man ju massor också.

Sen va jag på rindi (kårhuset) och träffa massa människor.

Ikväll ska hela game sektorn(?) ha gamekväll. Så får se hur det blir!

Det är så stört att det bara är killar i skolan!

RSS 2.0