flyttar NU

hejsan :) jag byter blogg... lisslord.blogg.se är min nya adress, vi syns där

Från helgen plåtning

Här kommer bilder tagna av makeup artisten Ulrikke Johannessen från helgens plåtning. vi hann mycket den dagen och här är ett litet smakprov. Mer information kommer sen när jag fått bilderna.

Stephen Sprouse design "roses"

 

nu är den min.... har skrivit om denna underbara LV väska för ganska länge sen och snart får jag hem den.... :D


Desire

De människor med starka begär lyser igenom massan, deras ögon är hänsynslöst hungrande.

 

 

 


Dagens visdom

At twenty we worry about what others think of us

At forty we don't care about what others think of us

At sixty we discover they haven't been thinking about us at all

je t'aime moi non plus

När jag lyssnar på den här låten blir jag extremt emotionell, den är så uppriktig och vacker.
I love you, I love you, Oh yes I love you
Nor do I 
Oh my love 
Like the wave, irresolute 
I go, I go and I come, Inside you my love 
I go and I come, Inside you my love 
And then I hold on 

I love you, I love you, Oh Yes I love you 
Nor do I 
You are the wave, And I the naked island 
You go, you go and you come, inside me me love 
you go and you come inside me my love
and then we are one 

I love you, I love you, Oh yes I love you 
Nor do I 
Oh my love 
Like the wave, irresolute 
I go, i go and I come, Inside you my love 
I go and I come, Inside you my love 
And then I hold on 

I love, I love you my love, Inside me my love 
I love you my love, Deep inside me my love 
And then we are one 

I love you, I love you, Oh yes I love 
Nor do I 
Oh my love 
Physical love is a dead end
I go, I go and I come, Inside you my love 
I go and I come
And I hold on 

No. Now...come

Döden

När människor dör. Dö dö dö dö, alla ska vi ju dö. Men varför när jag lever????

LOVE Kylie Minogue Chocolate


Min lilla 3D gubbe

Pluggat massor idag, i båda mina kurser. Jag är ju så duktig :D... vad tycks om min känguru? Saknas nu framtassar och sen är de bara och börja pilla med massa detaljer
sov gott.

The fall

Titel: The fall
Regissör: Tarsem Singh
År: 2006


The fall är en film som jag faktiskt är mycket förvånad över att så få har sett eftersom det är en film som är ganska kommersiell (på ett sätt) och faktiskt väldigt bra.

Filmen handlar om en liten flicka som heter Alexandria, hon har skadat sin arm och får stanna permanent på sjukhuset tills det läkt. Alexandria är väldigt påhittig, busig och emotionellt mogen för sin ålder på 5år. En dag när hon skrivit ett litet brev som är till en sjuksköterska råkar det hamna i fel händer på en patient som heter Roy walker. Roy Walker är en stuntman i Hollywood under tidigt 1900-tal. Under ett extremt farligt stunts som imponerar alla i sin bransch ramlar han och skadar sig rejält. Roy har en djup ångest och han mår dåligt psykiskt. Alexandria och Roy får med en gång en väldigt djup kontakt eftersom att Roy är en fantastisk sagoberättelse. Han berättar om den hemska Guvernören Odious. Under sagans gång börjar man mer och mer få märka av Roys psykiska klyvningar.


I det stora hela så det första jag gillade de vackra scenerna, det är väldigt konstnärliga. En annan viktig sak är hur imponerande skadespelandet som görs av Alexandria är. Jag älskade också hur levande och gripande Roys saga var -I slutet när Roy själv står inför ett viktigt val i sin egen saga kan jag så djupt förstå känslan, den är helt otroligt gjort. Kan inte fatta hur regissören fick till den med en sån perfektion.

Hur som helst vill jag inte berätta för mycket, det va väldigt bra, rolig och sevärd.


Omdömme:

5/5 muffins.
Motivering:
Jag tycker filmens handling va bra och scenerna va otroliga.
Det bästa va valet i slutet som jag är så imponerad av.


Gene Kiegel "rich decadant jets"


Söndag morgon snart

Det är så konstigt, hur man förhåller sig till andra människor. Kommer detta aldrig att sluta ändra sig?

Heej

I natt va jag på surfers i visby med Herman, Louise, Cornelia och Felicia, men eftersom att de stängde kl 22 p.g.a teknik fel så drog några av oss till Masters. Där träffade jag på en person som jag jobbade med här i visby för några somrar sen. Tillslut ledsnade vi och vi drog till Rindi där lanet fortfarande var igång.
Totalt va det en kul kväll :)

I natt va jag

Jag va på LAN, hehe spelade CS för första gången, det va skit roligt. Haha sen körde jag rockband trummor och det fan gick inte så bra. Idag är det ledig + fredag, borde bara va glad, egentligen.

va!

Ibland, när jag vänder mig om så isar mitt hjärta fast i det som fanns där, en gång, det som nu upphör.Saknad och förlust

Att sakna något eller att känna en förlust är något alla gör. Känslan kan framträda som en förnimmelse av sorg som man kan ignorera och trycka undan eller så är den mer påtaglig och ångestladdad.

Den enda sätten att bearbeta denna typ av känsla är att sörja över det man saknar eller göra roliga grejer för att må bra, gärna med andra människor. De är väldigt riskabelt att isolera sig själv helt i denna känsla eftersom att känslan i sig strävar efter att förintas. Det är alltså mycket bättre att umgås med en annan person som kan hantera dig.

Det går egentligen aldrig att gömma sig från en känsla och det är tråkigt att nästan alla människor gör det. De flesta människor har svårt att visa sig i detta tillstånd för utomstående, det skapar en rädsla/illusion om att man är oskyddad och ett lätt offer för människor som vill en illa. Egentligen hade varit bäst att prata om känslorna som man känner med någon, men det är svårt och såklart jobbigt om man inte vet vem man ska prata med. Min erfarenhet är att människor sällan har någon att vända sig till. De har ingen som bryr sig. Det tycker jag är väldigt konstigt....

Min saknad och förlust känsla är väldigt stark, jag känner den ofta och mycket, den är väldigt påtaglig för mig. Jag kan knappt umgås med människor när jag känner så, vill bara gråta.

T.ex. känner jag en förlust för allas räkning, jag känner en sorts allmän empati för allt lidande jag ser varje dag. Jag ser ständigt människor i behov av hjälp, nästan alla människor behöver någon. Detta behövande är något jag känner är extremt jobbigt och det uppmanar mitt inre att blöda ut ångest och sorg i hela mitt inre. Jag står inte ut att tänka på människor som varit offer för den här världen när jag har denna blödande massa inom mig. Jag tänker på människor som tagit självmord, hur synd jag tycker att det är att de faktiskt kände ett så stort lidande, då det oändliga behovet de måste sakna, som ett svart hål innom sig. jag tänker på alla människor som känner sig oälskade. Jag bara vill gå fram till dem att säga att någon älskar dem.

Lidandet i världen är stort skulle jag nog vilja säga. Min dröm är att det här blir en bättre värld för alla.

hej hej

Igår va jag på Studentkårens afterwork med massa kompisar. Åt schnitzel och pommes med béarnaisesås super gott. Hade tränat precis innan så det va super härligt att ha klar middag.


I dag är det Lan :S får se om jag pallar. Ska se på film med en kompis snart. Jag borde träna idag också men får se om jag orkar.


Här är en låt som jag älskar av Nordpolen, kan verkligen gå in i känslan, många har haft svårt med Nordpolen, men jag tycker att han har ett klart budskap.
Spotify länk


John Travolta av Nordpolen

John Travolta
Skulle gå fram
Fram till dig
Kyssa dig
Gå på bio
Ligga med dig
Prata om dig
Ljuga för dig
Äta middag
Äta frukost

Du har
X år kvar
Lev ditt liv
Som om din tanke vore den ända
Som om dina ögon torkat
Som om du blir gammal i morgon
Som om det där ruset är ditt sista

Samlar drömmar
För att klara kompromisserna
De väller fram som långa alfabet

Åh, stötta mig
För jag har ingen mur att resa mot dig
Du fick mig att använda mitt vackra öga
Det som inte blickar mot framtiden

Vill ge upp nu
Har jag något mer att ge?
Mina rus varar högst en minut
Säg en gång jag varit lycklig?
Eller en ända gång du inte krossats mot min gryning?

Sitter i parken alldeles själv
Dricker alla öl alldeles själv
Bussen rullar hem
Hem igen

Lyssnar på låtar
Ingen handlar om mig
Knyter mina tomma händer
De ända händer jag har

De ända händer vi har

På trottoaren alla tittar på dig
Jag låtsas, att du älskar mig
Jag låtsas
Åh, jag låtsas att du älskar mig
Att du älskar mig

Kan du inte låtsas att du känner så för mig?
Kan du inte låtsas att du känner så för mig?
Kan du inte låtsas att du känner så för mig?

hahaha


hejsan

Svara på lite frågor:

Jag har just börjat med 3D och vet typ ingenting haha, jag kanske ska lägga upp lite mer uppdatering om vad jag gör och så.

Jag använder 3D studio max

kram

Vilken klänning är snyggast.

Alla dessa klänningar är från asos.com och jag SKA köpa någon/några, rösta vilken som är snyggast för jag kan inte bestämma mig.

SD

Tycker ni bilden stämmer????


On the cover

Här är då jag som fick framsidan på magazinet Flux (UK). Har inte fått hem den en tyvärr.

 


I love you


AHh trött

Jag har drömt massa mardrömmar om att bo i ett sorts soldat läger där alla soldater försökte döda mig, min familj och vänner. Det var en person (tror det va en rädd tjej) som visade mig ett skåp i omklädningsrummet där inga soldater fick kolla, eftersom alla visste att något hemskt fanns inne i skåpet och den som yttrade något om denna hemska sak skulle automatiskt bli skuldbeläggen för vad som hänt. Jag va tvungen att veta vad som hade hänt och jag öppnade skåpet och där fanns en blodröd lysande väska, den va gjord av människohud och det va fruktansvärt att få se. Jag kände fasa inför soldaterna och deras generaler. Helt plötsligt hörde jag hur soldaterna va på väg till omklädningsrummet och paniken grep mig, jag och min vän hade inte en chans att gömma oss och vi hoppade in i skåpet tillsammans med väskan och han knappt stänga innan soldaterna gick in i rummet och öppnade ALLA skåp utom det hemska skåpet vi gömde oss i. Soldaterna va fyllda av hat, de va ganska tröga och ville tortera oss. Efter den här händelsen blir allting mindre tydligt i drömmen, men att jag är rädd hela tiden är de som jag kan komma ihåg.

Slut nu

Jag har gjort slut med min kille. Känns på massa olika sätt. Vill inte förklara mer på min blogg eftersom det är privat.  Men ha en bra kväll

In school

Ja nu har jag modellerat lite mer på kängurun. Har gjort svansen bakbenen och kroppen...
Här är den, som ni ser till vänster i bilden skulpterar man med rutnätet. Jag använder mig av en bild som den ska efterlikna som man lägger som bakgrunds bild.

Lägger in lite backstage bilder

Eftersom jag personligen älskar backstage bilder lägger jag upp dessa eftersom jag inte haft de publicerade i min bogg tidigare. Jag tror att orginal bilderna/ resultatet ligger under kategorin fashion men är inte säker. De Publicerades i SWA magazine som är Norgest största renodlade fashion mag.
Olle Johannson som startade Makeup stores makeup artist utbildning lägger på mer smink.
Jenni visar resultatet på kameran och säger säkert att något ska ändras, ibland är det svårt att se hur man ser ut ifrån fotografens perspektiv, tar ett tag att lära sig det.
Här är en av bilderna som är det färdiga resultatet

hahaha ja rätt svar

Och jaaa det va Kate Moss men svårt att gissa det när rätt svar fanns i kommentarerna. Btw ska min agent skicka in min portfolio till samma agentur som hon är med i (storm agency). Det är väldigt svårt att gå med i den eftersom de är en av de största i London. Så då brukar det va svårt att komma in och få jobb osv.

nu tycker jag

Nu tycker jag att det borde hända något, vill ha hem ett magazine jag är med i, eller se några nya storys publiceras eller så vill jag göra något nytt jobb. Har lite på g nu men säger inget ännu
sov gott

Gissa rätt på vem denna person är!!!!

 

Kan ni gissa vem denna person är? Hon är väldigt känd och jag tror inte någon kommer kunna ha rätt. Publicerar svaret imorgon om ingen gissar rätt.


Oh NOOO

Har varit sjukt onyttig i helgen :( Im so bad. Ätit massa choklad, godis, snabbmat, kakor o bullar + alkohol

Hejsan

Igår var jag på premiär festen, det va riktigt skabbigt där. Visst det va uppträdande osv men alltså seriöst :S I vippen satt en kille som gav sitt visitkort. "Miss WorldSweden manager" och man bara ehhh okay, det va typ världens fulaste visitkort, helt oseriöst och riktigt smaklöst. Sen va det en kille som lanserade en diamant kollektion i Sverige. Han va trevlig och verkade ändå seriös så man undrade varför han hängde med den där "miss worldsweden" tönten.

I dag gick jag på min mammas konstvernissage "En förtrollad värld" på Åmells vid Stureplan som hon då arrangerat. En samling nutidskonst för uthyrning. Det va kul att prata med henne :) vi gör sällan det nuförtiden och hon va så fin.

Ellinor, Me och Nicole från igår.


In town

hej alla glada :D

Jag är i sthlm, just fixat mig, nu är jag sexig och fin :) hehe ska till premiärfesten nu sen kanske café opera, vi får se vart kvällen leder mig så att säga ;) puss

Hej

Duggan gick bra, klarade den utan problem. Nu är min pojkvän här med mig det är härligt, vi har gått runt i Visby och jag har shoppat saker, en klänning, 2st nagellack och ett par strumpbyxor :) yey I morgon ska vi opponera 2st texter mot någon i ens skolgrupp. Sitter och skriver på det nu medan min kille fixar mat. Klockan är halv ett så kommer bli jobbigt imorgon :/

Mer om mig själv haha

Eftersom att vissa som läst har klagat på att jag inte skriver om mig själv kanske jag ska börja göra det. haha
Helt ärligt så tycker jag att det är ganska ointressant att läsa om andra så antar att det är tråkigt att läsa massa weirdo shitt från mig haha.
Nej men jag kan säga att jag ska till Stockholm i helgen, ska på en premiär fest och sedan kanske jag ska träffa Jenni som är min agent. Självkart ska jag träffa min underbara syster också.
Idag har jag en dugga, d.v.s. ett mindre prov på kurs litteraturen.
Ha en bra dag, kram Liss

Älskade

http://www.guybourdin.org/

Sluta röka guide

Här är min bästa guide för dig som vill bli motiverad att ta ditt sista bloss.
* Köp en god dricka i plastflaska och drick på hela tiden, så fort suget att behöva röka kommer smygande drick ut flaskan. Det stimulerar ditt behov att ha något i munnen. Efter maten hade jag alltid en flaska att dricka ut. Jag personligen underhöll mig med att köpa massa olika smaker av Loka. Vi dricker för lite vatten under dagen för det mesta och vill du gå ner i vikt håller det hungern på avstånd. En av anledningarna att du blir röksugen är att du inte är tillfredsställd med dina verkliga behov, ät istället för att röka.
* Börja läsa om äckliga grejer om cigaretter. Mycket bevisad forskning finns som är riktig obehaglig att läsa om. Så fort du ser någon röka, tänk inte på att det ser skönt, kul eller gott ut. Tänk på hur skabbigt och ohälsosamt det är att röka.
* När jag slutade tänkte jag att det bara är loosers som röker, det låter konstigt men alltså ärligt, om man vill göra något som är riktigt skadligt för hälsan är man ganska puckad, du blir offtet. Tänk att alla människor som röker är ofräscha och det är sjukt osexigt när du ser någon som suktar dig.
* När jag slutade röka va jag ute mycket och tränade. Börja träna så kommer du få endorfiner från träningen , ditt egna belönings system blir bättre och du kommer inte saknar det konstgjorda som du får genom nikotin. Det är roligare att må bra för att du är du och inte vara beroende av någon materiell faktor för du ska vara på ditt bästa humör.
* Krisar det och du känner att inte orkar stå emot, tänk då att det är din vilja INTE din hjärna som ska få rätt. Din hjärna är lat och vill ha så mycket positivt direkt det bara går men den är inte långsiktig. Anledningen till mycket dåliga saker i ditt liv är att din hjärna har fått styra dig för mycket. Ignorera dina begär och tänk att du inte är en del av dessa begär. Låt inte hjärnan vinna.
* Tänkt på att du aldrig kommer ångra att du slutade röka. Det kommer göra dig stolt och glad. Du kommer bli mycket friskare.
* Du blir snyggare när du röker och kvalitet på naglar och hy blir bättre.
* Du får mycket bättre kondition
* När jag slutade röka började jag dricka mera kaffe för att byta ut en dålig drog mot någon bättre. Det är inte det bästa alternativ men det kan funka om inget hjälper.
* Tänk på alla pengar du sparar
* Även om du bara röker 6 gånger om dagen vilket ta 10 minuter/cigg har du gjort av med en timma av ditt liv på något ohälsosamt. Sen om man slår ihop tiden du tänker på cigaretter och har abstinens så kan du lugnt känna dig som en slav under dina begär. Det du får tillbaks av cigaretten kommer aldrig kunna kompensera dig för detta slöseri med ditt liv.
* Cigaretter skadar många passiva rökare.
* Nu när jag nu har varit rökfri ganska läge blir jag helt fascinerad över att jag inte ens tänker på cigaretter någ gång under dagen, det kan gå en vecka utan att jag ens tänker på en cigarett vilket är en extremt stor frihetskänsla för mig.
* Det är omständligt att röka på alla ställen och du kommer vara på många platser där rökning är förbjudet.
* Nästan mitt viktigaste råd är att tänk på att du är vacker och inte behöver röka för att bli en bättre eller mer älskvärd människa, älska dig själv så kommer du se att cigaretter bara förstör ditt liv
Här är min bästa guide för dig som vill bli motiverad att ta ditt sista bloss.

* Köp en god dricka i plastflaska och drick på hela tiden, så fort suget att behöva röka kommer smygande drick ut flaskan. Det stimulerar ditt behov att ha något i munnen. Efter maten hade jag alltid en flaska att dricka ut. Jag personligen underhöll mig med att köpa massa olika smaker av Loka. Vi dricker för lite vatten under dagen för det mesta och vill du gå ner i vikt håller det hungern på avstånd. En av anledningarna att du blir röksugen är att du inte är tillfredsställd med dina verkliga behov, ät istället för att röka.

* Börja läsa om äckliga grejer om cigaretter. Mycket bevisad forskning finns som är riktig obehaglig att läsa om. Så fort du ser någon röka, tänk inte på att det ser skönt, kul eller gott ut. Tänk på hur skabbigt och ohälsosamt det är att röka.

* När jag slutade tänkte jag att det bara är loosers som röker, det låter konstigt men alltså ärligt, om man vill göra något som är riktigt skadligt för hälsan är man ganska puckad, du blir offtet. Tänk att alla människor som röker är ofräscha och det är sjukt osexigt när du ser någon som suktar dig.

* När jag slutade röka va jag ute mycket och tränade. Börja träna så kommer du få endorfiner från träningen , ditt egna belönings system blir bättre och du kommer inte saknar det konstgjorda som du får genom nikotin. Det är roligare att må bra för att du är du och inte vara beroende av någon materiell faktor för du ska vara på ditt bästa humör.

* Krisar det och du känner att inte orkar stå emot, tänk då att det är din vilja INTE din hjärna som ska få rätt. Din hjärna är lat och vill ha så mycket positivt direkt det bara går men den är inte långsiktig. Anledningen till mycket dåliga saker i ditt liv är att din hjärna har fått styra dig för mycket. Ignorera dina begär och tänk att du inte är en del av dessa begär. Låt inte hjärnan vinna.

* Tänkt på att du aldrig kommer ångra att du slutade röka. Det kommer göra dig stolt och glad. Du kommer bli mycket friskare.

* Du blir snyggare när du röker och kvalitet på naglar och hy blir bättre.

* Du får mycket bättre kondition

* När jag slutade röka började jag dricka mera kaffe för att byta ut en dålig drog mot någon bättre. Det är inte det bästa alternativ men det kan funka om inget hjälper.

* Tänk på alla pengar du sparar

* Även om du bara röker 6 gånger om dagen vilket ta 10 minuter/cigg har du gjort av med en timma av ditt liv på något ohälsosamt. Sen om man slår ihop tiden du tänker på cigaretter och har abstinens så kan du lugnt känna dig som en slav under dina begär. Det du får tillbaks av cigaretten kommer aldrig kunna kompensera dig för detta slöseri med ditt liv.

* Cigaretter skadar många passiva rökare.

* Nu när jag nu har varit rökfri ganska läge blir jag helt fascinerad över att jag inte ens tänker på cigaretter någon gång under dagen, det kan gå en vecka utan att jag ens tänker på en cigarett vilket är en extremt stor frihetskänsla för mig.

* Det är omständligt att röka på alla ställen och du kommer vara på många platser där rökning är förbjudet.

* Nästan mitt viktigaste råd är att tänk på att du är vacker och inte behöver röka för att bli en bättre eller mer älskvärd människa, älska dig själv så kommer du se att cigaretter bara förstör ditt liv

Hahaha jag dör va fan

Här är en symbol gjord för att visa brutaliteten i USA mot de som röker på.
"to protest police brutality to medical marijuana users" SOm ni säkert vet är det många som inte röker på för att det är en kul drog, det är många i USA som får röka lagligt eftersom att de har bevisade bra effekter på människor som är sjuka eller handikappade.
Man bara, va fan haha

Plugg plugg

Ska just äta frukost, somnade så sent igår.... Jag ska skynda mig till skolan nu.

Jag på omslaget av HEA7EN MAGAGZINE

http://www.hea7en.com/

Fotograf Nina holma

 

Det finns flera modell bilder under kategorin Fashion. // Liss


Män som blivit kvinnor

Ja tro det eller ej, det är verkligen otroligt! :)

VA FAAN

Kolla på youtube hur du får tjejer att visa sina bröst http://www.youtube.com/watch?v=5m-2kvI1AOc&feature=channel

Hahah okay jag är ironisk, va fan är det lixom? det är sjukt störda råd och sedan kan man läsa kommentaren till videon:

"U FUCKIN LYER I TRIED AL THESE THINGS AND NONE WORKED!!...

i wanted to have babies and now i cant :("


Vad tror ni om banan diet?

Här kan ni läsa om banan dieten http://www.viktminskning.dk/Banandieten.php

Den ena är svenska varianten och den andra är den asiatiska varianten som bygger på en bok om ämnet.

Tror ni det är hälsosamt att hålla på med dieter? Jag tyckte det va sjukt att bananerna va omöjliga att få tag på och helt slut sålda eftersom att banan dieten var så populär i Japan.

"Dieten har visat sig vara så framgångsrik att det blivit en folkstorm efter bananer. I flera delar av Japan har det i perioder varit omöjligt att köpa bananer, eftersom dom sålt slut. Metoden har lovat viktminskningar på något kilo i veckan. Det som gör att metoden fungerar är att man helt slutar godis, glass, bakelser, söt chocklad osv."

Tror ni att dieten var bra för att man bara åt bananer eller för att man sluta äta söt saker?Hej

Saknar den varma sommaren redan, hösten har just börjat. Suck

Jag kan inte finna ord för vad jag tycker om detta

Jag mår dåligt i hela min själ. Det sjuka är att maxstraff för djurplågeri är 2år
http://svtplay.se/v/1961481/filmade_nar_de_eldade_upp_kanin

Mitt namn är mycket och jag vill ha mer.

Jag har tänkt mycket idag. Jag önskade att jag kunde vända tillbaks tiden.

Festen fredag

Jag fångad på bild från festen igår.


Lite annat kul folk som man kunde se igår. :)

Mina skor på :D

Lucy va tvungen att va med på bilden, hon är så ego fixerad.

Världens sämsta sex.

En studie gjord på väl beresta kvinnor visar vilka killar som är bästa respektive sämsta i sängen:

WORLD'S WORST LOVERS
1. Germany (too smelly)
2. England (too lazy)
3. Sweden (too quick)
4. Holland (too dominating)
5. America (too rough)
6. Greece (too lovey-dovey)
7. Wales (too selfish)
8. Scotland (too loud)
9. Turkey (too sweaty)
10. Russia (too hairy)
WORLD'S BEST LOVERS
1. Spain
2. Brazil
3. Italy
4. France
5. Ireland
6. South Africa
7. Australia
8. New Zealand
9. Denmark
10. Canada

WORLD'S WORST LOVERS
1. Germany (too smelly)
2. England (too lazy)
3. Sweden (too quick)
4. Holland (too dominating)
5. America (too rough)
6. Greece (too lovey-dovey)
7. Wales (too selfish)
8. Scotland (too loud)
9. Turkey (too sweaty)
10. Russia (too hairy)

WORLD'S BEST LOVERS
1. Spain
2. Brazil
3. Italy
4. France
5. Ireland
6. South Africa
7. Australia
8. New Zealand
9. Denmark
10. Canada

Read more: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1216621/German-men-worlds-worst-lovers-lazy-English-come-second-battle-sheets.html#ixzz117CBIxXw

Tankar om att stava rätt

När jag skriver kan jag inte börja någonstans, eftersom de inte känns som jag har något vettigt att skriva eller prata om, jag vet ju att jag tänker massor men jag vet inte vad andra människor bryr sig om. Det är som jag inte vet vad människor tycker är viktigt att höra när jag skriver om det, jag vet ju vad människor tycker är viktigt när jag ser dem. När jag ser en människa kan jag nästan direkt läsa hur den är, det är som jag läst 1000 böcker om olika personligheter så vet jag alltid att jag läst om personligheten någonstans.

Ibland skäms jag för att jag inte kan skriva strukturerat, jag tänker shitt nu kommer alla som läser det här tänka att jag är helt konstig. Men just nu skiter jag i det.

Ibland känner jag att det är meningslöst att försöka vara normal, eller lådsas det. Jag ska nog testa min hjärna om den existerar. Ibland känns det som att det bara är massa luft som rör sig, som får mig prata och tänka om massa saker, men när jag väl tänker efter så är det som att inget av det faktiskt finns där inne. Jag kan inte stå för något.

Jag hatar att vara som alla andra och jag hatar människor som vill det. Jag vet att andra människor har svårt med de, vissa gillar det men de flesta blir rädda, tror att de börjar ifråga sätta sig själva FÖR mycket för att kunna njuta av nya infallsvinklar som jag kan erbjuda.

Sen är det en annan sak jag tänker också, när jag skriver något hatar jag att läsa igenom det, jag vill bara skriva saker en gång, det tar sån tid att läsa igenom det sen, känns nästan som jag vill gråta för det tar så lång tid, känns som man måste kolla på varje ord 2sekunder var för man ska veta om det går att ändra något. Sen måste man kolla igenom allt 3gånger ändå eftersom jag hoppar över vissa ord, jag mår illa av det, hatar att behöva kolla igenom mina ord, känns som jag kan dö för det är så jobbig. SÅ jobbigt eftersom att det krävs av alla människor att man ska läsa igenom det man skrivit (så det inte blir några "fel" i texten) men ändå är det så himla jobbigt.  Tror människor inte fattar hur jobbigt jag tycker det är eftersom jag lägger sån tid på att läsa det så jag gör ju det. Om alla visst hur mycket tid jag la ner på att läsa alla ord som jag skrivit skulle de bli imponerade, inte fatta hur jag kunnat bli så bra på att stava. Jag menar hur många människor orkar egentligen att lägga så mycket tid på något helt meningslöst som att rätta varje ord i en text. Jag tycker alla borde öppna sina ögon för att stavning är onödigt, jag vet ju att det finns och behövs, men de borde ha överseende. Jag blir skit ledsen när någon hatar människor som stavar dåligt. Förut hatade jag när människor rättade mig, jag brydde mig inte, men sen började jag bry mig och nu blir jag glad när folk skriver hur man stavar det rätt, då lär jag mig fortrare.


Jag måste sova nu... godnatt

världens bästa humor...typ


RSS 2.0