Hemma från grekland

Hejsan, Paros var underbart, Aten varmt och mysigt. Det har varit super trevligt!

Hej

Gissa vem det här är då ;).
Jag i Lush mag, vill köpa den!

Bortrest

hjesan, är i Paros, grekland nu. Paros är en liten vacker stenig ö, trotts att den är det är det en av greklands med vegetativa öar.

Det är super varm och jag har brännt mig mest av alla i min familj.

VILL HA!

vill ha:
Euphoria och miami glow parfym totalt 1000kr säkert!
Lite saker från amorspilar ;) 1600kr
Nya underkläder 200kr
Skor... Leopard kilklacks skor 900kr
Andra skor 400kr
Ny handväska
chanel örhängen!

Kokain är inte bra för din hälsa. Kokain är inte bra för dig


"La cocaina no es buena para su salud
La cocaina is not good for you."

Kokain är inte bra för din hälsa
Kokain är inte bra för digJaha

Min kille och jag har gjort slut nu, känns väldigt jobbigt! Har lust att ringa honom och prata men jag kan inte, det handlar bara om bekräftelse, jag måste börja må bra och det här är ett steg åt rätt riktning för det finns verkligen ingen lösning på våra problem!

hårt

Idag: underbar dag i solen, jobbat hela dagen, världensbästaväder! NU: Just påbörjat träningen, värmt upp, 250st hopprep och sedan nu är det dags för jogging runda, har träningskläderna på och sen ska jag jogga ner till affären, köpa lite små saker och hämta ut ett paket. Ikväll ska jag äta pannkakor :D mmummms och sedan plugga innan jag lägger mig, TIDIGT! ohh vad jag kommer sova gott i natt :) HOPPAS INGEN RINGER OCH STÖR!

Lördagens plåtning


Meee

http://www.svamagazine.no/inmotion/index.php?pageNum_inmotion=1 (bildserien "In your minde" på sida 2 tror jag) Nice nice, ingen mindre en mig :) Och om ni vill ha swa magazine finns den nu att köpa i presstop och då är jag med i en annan bild serie, jag har inte hunnit köpa ännu men det ska jag göra så fort jag kan!

uppdatering från gårdagens jobb

Okay här får du lite smakprov från gårdagens plåtning, mer finns här att läsa, backstage bilder och annat kul!

Miss Sweet Heart

hej
I helgen har jag varit sjukt duktig :)! I Onsdags slutade jag skolan, i torsdags och fredags gjorde jag klart min ansökan till Visby högskola och i lördags jobbade jag hela dagen. Plåtningen gick super och alla va nöjda!

Rita Saardis kläder till ett beauty jobb med Sofie Brandel som hårstylist, Elva Ahlbin med maktup och Nina Holma som fotograf! Ett super team, väldigt skön känsla i deras sätt att jobba!
När jag kom hem kände jag mig helt slut!
Idag blir det att samla sig, börjar jobba imorgon!

miss sweetheart

Jaha, då har man slutat skolan. Idag har jag varit duktig, nästan gjort klart mitt arbetsprov nr 2.känns sjukt bra! yeye, sen är det bara att få in i datorn, får ej glömma ta med USB imorgon till min familj, dom är nu på landet över helgen, dvs utanför nyköping där jag bor. Det ska bli mysigt för lucy och mig!
Frresten tjatat lucy om att hon vill ut hela tiden, men hon vet typ inte vad hon vill göra ute, så jag måste gå med henne. och vi går runt i skogen och gör typ inget, känns väldigt konstig!
Mina grannar har fest, med massa dampiga röster, det känns inte irriterande, mer ovanligt!

Normalt sexliv...

hahaha what, eltandborste, don't get it!

Okay tjat

Jag måste bara be om ursäkt för jag tjatar som om detta klipp, men det går inte med ord att förklara det jag känner när jag ser den här filmen, hon ser ut som den tjej jag någonsin sätt som rört sig mest attraktivt...

Yhea mitt bildspel på mig


Hej

Ska bli fotat på lördag av Nina Holma, men får se om jag hinner! hennes blogg http://ninaholma.blogspot.com/

Hahaha Atheist Nightmare

"God made a banana so that it fits directly into the human hand. The banana also has indicators to show whether it's good or not: green for wait, yellow for good and black for bad"

"Jag har en plan"


Yey mama


jfeejif0jriogjgods

Massa att göra nu, uscch
Idag orkade jag inte med skolan, har kör varje dag nu så lite vila i hjärnan unnar jag mig nog :)
Måste städa och plugga en hel del jävla massor !!!!

Begging Naked, Directed by Karen Gehres


Sexigt


Marilyn Monroe


Marilyn Monroe - A Beautifully Tragic Story


Yees

Detta är äkta konst!


Freddie Mercury


var en brittisk artist, mest känd som sångare i bandet Queen. Mercury skrev några av bandets mest kända låtar, till exempel "Bohemian Rhapsody", "We Are the Champions" och "Crazy Little Thing Called Love". Det var till stor del tack vare Mercury som Queen blev ett av världens mest populära band under 1970-, 1980- och 1990-talet. Han ansågs ha en speciell scennärvaro och ett gripande sätt att få publiken att sjunga med. Mercury hade en röst som kunde nå väldigt höga oktaver och toner som de flesta bara kunde nå i falsett.

Mercury, som var bisexuell, avled i lunginflammation i samband med sjukdomen AIDS år 1991.

Vid inspelningen av Queens sista video, "These Are the Days of Our Lives" (1991), var han svårt sjuk och halvblind och förmådde endast spela in sekundkorta sekvenser i taget. Freddie tyckte att de övriga medlemmarna i bandet skulle fortsätta spela även efter hans död. Enligt hans partner, Jim Hutton, blev Mercury AIDS-diagnostiserad kort efter påsken 1987. Vid den tidpunkten påstod Mercury i en intervju att han hade blivit negativt testad för viruset. Trots Mercurys förnekelser tilltog rykten de kommande åren om att Mercury var sjuk, i den brittiska pressen. Ryktena tog fart av flera olika anledningar: Mercurys utmärglade utseende, att Queen inte längre turnerade samt rapporter från forna älskare till olika tabloider. Vid slutet av sitt liv blev han förföljd av fotografer och tidningen The Sun skrev flera artiklar om att han var allvarligt sjuk. 22 november 1991 träffade Mercury Queens manager, Jim Beach, i sitt hem för att diskutera ett uttalande. Nästa dag, 23 november, gick Mercury ut med följande meddelande till pressen:

” Efter det enorma spekulerandet i pressen de senaste två veckorna, bekräftar jag härmed att jag blivit positivt testad för HIV och har AIDS. Jag kände att det var bäst att hålla denna information privat, till idag, för att skydda privatlivet av människorna omkring mig. Nu är dock stunden kommen för mina vänner och fans runtom i världen att få veta sanningen och jag hoppas att alla vill förena sig med mig, mina läkare och alla runt om i världen som kämpar mot denna fruktansvärda sjukdom. Mitt privatliv har alltid varit viktigt för mig och jag är känd för att sällan ge intervjuer. Var vänliga och respektera att detta kommer att fortsätta. „

Lite över 24 timmar efter att detta uttalande offentliggjorts dog Mercury 24 november 1991, 45 år gammal. Den officiella dödsorsaken var bronkial lunginflammation från AIDS. Trots att han inte hade besökt några religiösa tjänster på flera år så leddes hans begravning av en Zoroastrisk präst. Elton John, David Bowie och de kvarvarande medlemmarna av Queen var närvarade på begravningen. Han blev kremerad på Kensal Green Cemetary i London. I sitt testamente lämnade Mercury majoriteten av sina tillgångar, inklusive sitt hem och inspelningsrättigheter, till Mary Austin, och resten till sina föräldrar och syster. Dessutom gav han 500 000 pund till sin kock Joe Fannelli, 500 000 pund till sin personliga assistent Peter Freestone, 100 000 pund till sin chaufför Terry Giddings och 500 000 pund till Jim Hutton. Mary Austin bor fortfarande i Mercurys hem, Garden Lodge, Kensington, med sin familj.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Freddie_Mercury

Valborg

fett kul :) yey. Höll igång hela kvällen natten och morgon. Ingen brasa i år!  Får se om det dyker upp några bilder sen då...

Intressant

Intressant fakta oavsett om man är intresserad av att få bättre karisma eller ej!
Citat från länken: "Metaforer kan liknas vid språkliga broderier för att få fram sitt budskap på ett mer konstfullt sätt. Marilyn Monroe målade upp en tydlig bild av hur hon kände inför myten om sig själv. Det gjorde hon i sin allra sista intervju, den 3 augusti 1962, bara två dagar innan hon begick självmord.

”Berömmelse är som kaviar. Det är gott, men om man får det varenda jäkla dag, så blir det … för mycket kaviar.”

Är ett ju intressant, mer finns att hitta på sidan! Rekommenderas att läsa...!


RSS 2.0