Allt går dåligt

fy fan, först så hade de inga flyttkartonger sen glömde jag köp mat, men jag fick 2st fula banankartonger. så regnade det så kartongerna blev skit missbildade. Det va skit jobbigt att gå...

Att göra

Morgon..
1.) Gå till coop köp 3st flyttkartonger. Köp frukost.
1½.) duscha
2.) Packa ner ALLT som ska va kvar i lådorna, som jag inte vill ha med till visby:
Verktygslådor, stora jackor, gardiner, städ grejer överkast, kuddar, skor? Köks saker som ej ska med
3.) Packa de som ska med till visby:
Smink, hårsaker, badrums grejer, mat o kryddor, kläder som är kvar, högtalare växter, duk, ALLT.
4.) diska
5.) Plocka ner hyllorna
6.) dammsuga!

Jag flyttar på fredag

Till Visby i helgen :) ska ta med alla mina saker, ska bli såå härligt !!
Undrar dock hur jobbet blir de sista 2 veckorna jag har sen :) Fan va skönt att ha fått lön!

Intressant föreläsning om empati

Jag blir kär i hans som har föreläsningen, känns skönt att det finns intressanta människor trotts allt. Varför har inte fler människor lika klart och tydligt budskap. Fy fan alla är så djääävla dumma i huvudet :S!!!

Missbehave

Jag skulle vilja ha missbehave magazinen. Tyvärr upphörde tidningen förra året så det är försent men den verkade grymmt cool. Ja verkligen min stil :D! Kolla in missbehave skorna :) to die for!

Tips

Skit gullig blogg: Kokorochan hehe, kawaii inspirerad och rikigt fin design.

Måndag baby

Hejsan
Min lilla katt verkar ha blivit ovanligt hungrig (Hoppas hon har fått små babysar i magen :) så jag har avmaskat henne, katter kan få mask i magen av att äta äckliga möss, fåglar och andra små djur i det vilda. Så man ska passa sig, för tillslut kan katten börja spy upp stora maskar som är 1dm långa.
Det va ganska lätt, jag hackade avmasknings tabletten i mindre bitar och rullade in småå små rullar av skinka som jag la upp smakligt på hennes tallrik. Ja och det gick minsann ner i magen och nöjd såg hon ut. haha hon vart riktigt lurad, men för hennes eget bästa såklart.

Intressant


Inception

Jag såg Inception i lördags, då den just haft premiär. Den är gjord av Christopher Nolan med Leonardo DiCaprio i huvudrollen. Den va sjuuukt bra, en av de bästa Scifi filmerna, i matrix klass alltså.

Den handlar om hur man genom en sorts teknik kan gå in i drömmar, med krav på att det ska vara en person som drömmer, d.v.s man går in i en person drömmar och att personen som drömmer inte får vakna.

I denna underbara idé får man se hela verkligheten vridas till något som tillslut är en dröm. Ja den va helt klart sevärd och jag rekommenderar den starkt då den filmen igenom hela tiden hade 100% spänning, det är svårt att slå :)!

Saker som jag fastnade för var t.ex. hur invecklad och hållbar storyn var. Helt fascinerande.
Den får:

5/5 möjliga muffins.
Motivering: Den klarade helt klart av att vara en grym action laddad film, samtidigt som den har med en invecklad psykologisk drama och samtidigt som den tar en till nya dimensioner med en extrem nytänkande anda.

girls love diamonds

(fota av: D)

Helg

Kim är här idag... känns som helgen kommer gå fort, imorgon är det söndag, det suger. Jag hatar mitt liv. Idag ska jag äta, igår åt jag knappt något. Idag ska jag packa också! Lucy hälsar hjärtligt!

baby lucy


Min katt hatar barn

Ja för de är så jävla elaka och jobbiga. De får typ inte röra djur för sina föräldrar, så de tycker det är skit spännande att skrika och röra henne. De tycker djur är minde värda en en människa så de har kastat sten osv på lilla Lucy.. Jag tycker det är bra med mångkultur men va fan är de elaka mot Lucy då blir de inte omtyckta. Stackars Lucy vågar knappt vara ute när det är dag längre.

HotSexyBaby


Flytta

Det är massor som måste göra...
Packa ner allt ja ska ha med mig
Packa ner allt jag ska spara men som jag inte ska ta med
Sortera och kasta all skit
Organisera....(???något kan man ju säkert hitta)

uhhuhuuhuhhuhuhh

Någon djävel sa att det inte är lätt att va ung. Men personen nämnde aldrig att det va svårare att bli äldre.

Fantasy


ExplodingdogSverige demokraterna har fel

Bilder inskickade av medlemmar i ifrån gruppen "Sverigedemokraterna har fel" på facebook!
Sist men inte minst kommer mitt bidrag:

Om du ändå är på min blogg..

Snälla vad tycker du? ska jag köpa en till katt eller inte.... :/ Har ju Min lilla LUcy som är super duktig på att åka bil och transporteras så jag vet exakt hur hon är, men köper jag en till katt så är risken att det bli mycket mer jobb. Men vill ha flera djur? Förslag på ett djur jag kan köpa???

Jag vill se konstig ut

Vill ha den här frisyren, som kanske inte är så konstig. Men cool
Alltså tjejens frissa

Min lilla ballerina

Min lilla bomullstussie/snusse/gossinossi/snuttie/Lucillie/Luchli/monimocci


Gucci


Trött

Jag är trött
sur och frustrerad... ingen bra kombination!
Jag har saktat ner i mitt hjärta men hjärnan trycker framåt :(
Imorgon är det torsdag..
sen fredag och helg
Ser inte fram emot helgen. kommer ha en sån ångest
jag är så djävla fucking sur. fuck off jävla sepe retard människor...

I photoshop

Gjorde det här kollaget i PS till min lillebror. Det är hans favorit djur - varg, hjort och falk!


Krans jag gjorde

Dålig bild på färgerna, man ser inte alls hur den ser ut. Sen är det t.ex. olika sorters gräsax och olika rosor i + lavendel, men de ser inte så vackert ut på bilden.
Gjorde en grav krans som inte riktigt följde det traditionella, buketten över hör till och på den ser man bättre blommorna och färg temat..La den i en kartong så den håller sig för transporten eftersom den inte ska användas fören om 3 dagar.

SÖÖÖTA hahaha


Modell

Ahh jag 'är så sugen på att visa mitt senaste jobb, men det går inte fören magazinet har publicerat det förstår ni.
Jag ska göra ett till jobb med Nina Holma snart. Hon skulle höra av sig om det, ska bli kul!

Blinka lilla stjäna där

(En ovanligt poetisk barn visa :)

Blinka lilla stjärna

text: Betty Ehrenborg-Posse
musik: Trad


Blinka lilla stjärna där
hur jag undrar vad du är
Fjärran lockar du min syn
lik en diamant i skyn
Blinka lilla stjärna där
hur jag undrar vad du ärNär den sköna sol gått ner
strax du kommer fram och ler
Börjar klar din stilla gång
glimmar glimmar natten lång
Blinka lilla stjärna där
hur jag undrar vad du ärVandraren på nattlig stig
för ditt ljus, han älskar dig
Han ej hade sett att gå
om du inte glimmat så
Blinka lilla stjärna där
hur jag undrar vad du ärOfta du med blick så fin
tittar genom min gardin
Sluter ögat ej förrän
solen visar sig igen
Blinka lilla stjärna där
hur jag undrar vad du är

 


Snussi, vilken sötnos :)


Love the picture

Älskar det här trycket, ska rama in det när jag får tid :)

Köpte nya kläder idag

Tröja med snyggt tryck
Den fina jackan
Och en topp med massa härliga älsklings färger :D

Jag har bestämt mig

Som jag nämnt tidigare tar det emot att skriva för mig men nu har jag bestämt mig för att ge det en chans, jag vet att många människor därute skulle förstå, de skulle kunna läsa och veta vad jag tänkte för de hade upplevt något liknande, sen kunde man dela erfarenhet. Tänk vad mycket människor det finns och ändå känner sig alla så ensamma.
Eller hon som skriver, jag känner mig ensam.
Jag vill ringa min pojkvän och fråga varför jag ska ha det såhär? Vad jag gjort för att förtjäna det här, först tvingas man in i ett liv och sedan så känner man bara smärta. Är det meningen med livet att hitta en mening som är tillräckligt starkt för att få en genomhärda allt.
Jag har bestämt att jag inte vill vara en ensam person, men jag är en ensam varg och går min egen väg och då möter man inte så många reskamrater.  Ibland kan ensamheten förtära mig, suga ut all min energi. Idag har jag varit nära till gråt hela dagen, tårarna har vällt upp från alla vrår inom mig  och jag har nog känt meningslösheten. Det är också konstigt, man trodde att likgiltighet och meningslöshet var något som var tomt och lätt, men det är så tungt.
Idag har jag knappt ätit någonting och i affären var jag äcklad av all mat som fanns. Kunde bara tänka på hur jobbiga alla människor var som kollade på mig. På vägen hem hyrde jag en film och satte mig ensam på en bänk i solen och drack en juice. Jag tänkte att jag lika bra kunde dö.

jag döör

Sorgset att se att den här lilla vilddjuret med en sån exakta reflexer kan komma till vidriga Amerikanska äcklen. Om jag hade en sån skulle jag göra ordning en stor park för den så den kunde gå ut och känna sig som en vild katt ska göra.

 

http://www.tretillfem.com/annonser/annonsDetalj.asp?id=8652
Ahh vill ha...

Paranoia Agent

Paranoia Agent (serie)
(bilden valde jag för jag tycker att flickan och hennes lilla djur är sååå gulliga)


Är en super härlig tv serie som jag såg igår, hela första säsongen och snart blir det den andra (finns 5st säsonger I think).

Serien handlar om olika människor som på olika sätt är sammanflätade, man får ganska bra koll över hur saker och ting sitter ihop och det bygger lite på att de olika ödena ska ha en sorts poäng.

Filmen bygger på att människorna som är sammanflätade utsätts för olika saker som de dels kan rå för men också visar filmen att andra männsikors öden spelar roll i ens egna. Filmen tar upp de lite komplexa vardags saker, te.x. klyvna personligheter, eller berövad respekt som kommer från att folk som grips av skräck tappar omdömena (svårt att förklara utan att avslöja filmens handling) eller prestations ångest.

Ett exempel på detta är en distrikt polis. För alla andra lever han som en hederlig polisman men vad han egentligen gör är det ingen som vet. Han har just köpt sitt drömmhus och han blir utpressad på pengar och tvingas råna vanliga familjer för att inte förlora huset. En av familjerna säger gråtande "Nej snälla vi har sparat i 20år det är till vårat hus" och distrikts polisen visar ingen empati, även om han i sin tur gör exakt det som han själv blivit utsatt för mot dem.

Hur som helst är den gjord av Satoshi Kon som jag skrivit så bra om tidigare :)Den får betyg 3/5 med motivering:
Filmen/serien va väldigt bra och intressant men den saknar ett djup som verkligen känns ärligt och tilltalande. Men den var riktigt bra :-)

Saknad av

Det känns aldrig naturligt för mig att skriva, det känns konstigt, jag vet inte vem jag skriver till. Jag vet ju själv redan alla min tankar, jag behöver inte få ut dem i text för att bli medveten. Men det jag gillar är att i efterhand läsa och få nya perspektiv och förstå vad jag höll på med.
Jag vet att när jag väl går in för att skrivas blir texterna flytande, de blir lätt och man förstår exakt vad jag pratar om. För så är det ju när man är ärlig, kommunikation blir så mycket enklare då.
Jag vill så gärna kunna bilda en tillvaro som känns stabil, vill ha ett hem, jag vill nog bo på samma ställe hela mitt liv. Känns så nu i all fall och har gjort det så länge jag kan minnas, men sånt kan ändras såklart. Vissa säger att saker ändras med ålder, så säger det bara de man pratar med yngre människor, men jag tror det bara handlar om erfarenhet, ålder har ingen betydelse och jag tycker det är en otrevlig nedlåtande sak att säga. Det enda som kommer med ålder är rynkor.
Jag har bestämt att jag någon gång i mitt liv kommer skaffa en Somali, jag bestämde mig för det idag. En Somali och en Bengal. Sen är jag nöjd. Det skulle såklart va kul med en hund också, men jag vet inte, börjar känna något olustigt med hundar.
Jag saknar så mycket saker, alla saknad som blir en sorg, en sorg av saknad. Tomma hål inom mig skapade av vilken anledning? Vart kommer all saknar ifrån? Hur kan en människa sakna så mycket och samtidigt ha allt?

En Somali som sorgligt nog finns att köpa (det sorgliga är att den kostar 7000)

Lite bilder från en plåtning.

Här kommer lite bilder från plåtningen jag var med på för ganska länge sedan (för desigenern Rita Saardis kläder..)


Måste vara sjukt uttråkad person som orkar driva om en sån sak

(okay haha den är ganska kul!)

 


Söt bild på Älskade Lucy

Lucy ligger på spaning. Hon är en riktig liten sötnos :-) Lille skutten. Den togs på vårat landställe i skärgården.

Idag bjöd giden Nina på riktigt god korvgrillning á la after work så kom inte hem från jobbet fören 22 eller något! Det va riktigt trevlig. Igår sov Stina på mitt jobb över, vi hade också super trevlig, pratade heeela kvällen typ :)

Din hjärna kan förstöras...

http://www.switched.com/2008/09/18/does-text-messaging-cause-brain-damage/ (en artikel om hur en del av din hjärna blir oaktiv av skadlig strålning från mobilen)

Antagen!

Är antagen till min utbildning http://www.hgo.se/utbud/hgo/TGDGA/. Ahhh så jävla glad :D.... Den är tre år och i visby!

Festade igår

Hej, igår så fixade ja mig i ordning och bestämde att jag skulle ha picknick ute och grilla. Så jag o kim fixade allting och hämtade nicole som självklart var "inbjuden", vi åkte till Tanto och satte oss vid vattnet med filt, musik, alkohol och grill. Där kom Rebecka med sin hund och slog sig ner brevid vår filt. Det är inte ofta man ser henne men hon är så härlig! Vädret var stålande och hambrugarna vi gjorde var absolut fantastiska. Jag som blivit väärsta matvraket åt två hambruare för första gången i mitt liv och var ENDÅ inte heeelt proppmätt.  Vi dansade och hade sjukt kul. Sen när det började bli lite kallare och blåsigt så packade vi ihopp allt, lämnade sakerna i bilen, Rebecka gick hem och vi svängde förbi Nicole o hämtade grejer till att gå ut och festa på en club.

Sen åkte vi hem till Kim o fixade iordning oss och blev riktigt snygga allihop. Det som egentligen blev lite misslyckat under den perfekta dagen var att vi åkte runt och åkte till en hel mängd massa barer/clubar och velade innan vi bestämde oss för att gå till Oxid bar, då hade vi svängt förbi massa ställen och var inne på att dra till Café opera. På oxid va  det skit bra musik och det va jävligt konstigt men vi hade riktigt kul. Kvällen slutade kl 03 när stället stängde och då drog nicole och mötte upp en nygammal bekant och jag o kim åkte hem och kollade på film med chicken nuggets. Mmmm super gott :D

Älskar er människor!!!
(Haha nu ska jag göra något vettigt av dagen typ börja med att dricka 3l vatten efter en hel dags supande ;)

En låt som gör mig kåt


Jag har blivit en hemsk människa

Jag har blivit en tråkig person.
Hemskt

vem ska jag anklaga/tacka för detta?

Jag tror jag vet vem....

En gång i tiden va jag galen, nu är jag trist och jag känner mig som en riktig torrboll :( snyfft. Vad ska man göra när man känner så? Ska man lådsas att man är skit rolig inför andra men sen hoppas att man faktisk kan va det på riktigt igen, någon gång... i framtiden? Eller ska man gå någon kurs typ "kom tillbaka till ditt unga och glada jag" och dela skolbänk med 50årskris människor. Uh jobbigt val

3st att dö för

Först ut är: Jerboa (Länk till wiki) :
CUUUTE va!?
Sen blir det: Fennic fox!
Och de är ju på tok för söta, inte sant?
Sen är det: PUDU
Tänk på att en vuxen är lika stor som en hund.. dvs -HEY BABY LITEN

"Han tog det som en man"

Killen som kläms i hissen mot sin soptunna

VILL HAAAAAAAA

Kolla på länken nedan också!
http://www.youtube.com/watch?v=lQjTxkMkmBA&feature=related

Vem trodde grisar va så gulliga?


Ass & Jeans


10 livsråd du alltid kan följa när du börjar bli ett bad ass

Sund livsfilosofi:

Skada andra så lite som möjligt.

Var alltid till hands för dina vänner.

Ansvara bara för dig själv och kräv ingenting av andra.

Ta vara på alla möjligheter att ha roligt.

Lita inte på åsikterna hos andra än dina närmaste.

Strunta i tidens stora frågor och skaffa dig därigenom bättre matsmältning.

Vistas inte i det föregångna och oroa dig inte för framtiden men lev i nuet.

Förlita dig på att din existens har en mening, och låt den meningen komma till dig istället för att du gör en massa tokigheter för att finna den.

Om ödet får ner dig för räkning så res dig senast på nio - och gör det med ett leende.

Ta vågen

- Dean Koontz

Från fredagens modell jobb

gissa vem jag är ;)

Nervööös

Inför svaren från högskolan!

"Paprika"

Paprika av Satoshi Kon

Bild från filmen

Den va hur bra som helst, jag blev helt fastnaglad, samma director som "Tokyo godfathers" som jag skrivit så varmt om i ett tidigare inlägg.

Paprika handlar om en maskin som gör det möjligt att arbeta med de drömmar man har i sömnen i verkligheten i vaket tillstånd. Filmen var extremt omväxlande och lika drömsk som man kan tro. Man blev stundtals förvirrad eftersom att den inte va realistisk någonstans. Har man bra fantasi och gillar en välgjord animerad film rekommenderas den varmt.
Ett klipp med lite snuttar från filmen!


Den får:


5/5 möjliga muffins
Motivering: Den är extremt djup och den får en att tänka för att den är så logisk utan att vara det.

Hej

Hej Nu är Min lillebror Markus här :) Han kom hit igår, idag va han på mitt jobb, vi fikade mysigt och hade trevlig. Vi åt just middag och det blev fiskpinna, potatis och färska majskolvar. Efterätten står i frysen och väntar. Vi har hyrt två filmer, imorgon tog jag ledig. Härligt

Lucy har blivit en riktig mördarkatt, typ dödat 10möss :S Hemskt! På tal om mördare så rädda jag en groda i växthuset från att bli utdragen ur sitt hål i krukan av en orm. Skit skrämmande att se live... Ja hur jag rädda den kanske är bra att skriva också... det va inte så hjältemodigt, men hur som helst tog jag vattenslangen och sprutade på ormen hehehe, då blev det fart på den.
Här är en låt jag verkligen gillar, den är väldigt powerfull och stark

hej hej

3st plåtningar igår, blev klar 01-02 på natten och hemma efter 2. Började kl 07.30 och åkte från nyköping då :S åhhhhh sjukt jobbigt. Men bra blev det, Stylisten var sjukt braa

Plåtning

På söndag för Zink Magazine. Ska färga håret rosa till den plåtningen, så jääävla nice :D Uppdaterar mer information om senare!

RSS 2.0