Min första dag i skolan

Min första dag på högskolan i gotland känns super. Jag festade lagom, hemma hoss olika elever, i kårhuset och utanför ringmuren. Jag hade verkligen roligt och träffa massa nya människor som alla va riktigt trevliga. Längtar tills mina kurser börjar!

3 saker jag tänkte på:

 Det finns inga tjejer på avdelningen "game". (har träffat en tjej som ska gå CGA)

 Folkt tycker inte Datagrafik och Animation tillhör Game, utan vi är CGA (Computer graphic and animation) och vi håller på med film (inte game). Att vi tillhör game är en ändring från förra året.

 Det är extremt stor varriation på alla männsikor som går Game

Hejsan

Imorgon är första dagen i skolan. Det är upprop så får jag se hur det blir :) Har ingen dator för tillfället men det blir bra.

Stora nyheter! Lucy har parat sig. Mer information kommer inom kort.

Nya modellbilder på mig (BROOKE ROBERTS ss 2011)

Ett urval från bildserien. haha jag ser ut som en babie :P
Holla

Jag mår toppen. Jag har vaknat upp i Visby till en härlig dag, resan hit igår natt gick bra, lucy va en riktig pärla, sov hela färden, tills slutet då hon morrade åt hundarna lite disktret.

Jag hoppas allting går bra och jag saknar er alla hemma i stockholm redan :) Tänker på er i skrivandet stund.

Lucy har redan hunnit smita iväg men känner mig inte alls orolig, det är knappt någon aktivitet här i Visby under lågsäsongen så det ska nog gå bra.

Har fortfarande saker att packa upp och hat knappt gjort hälften. Så ska nog forsätta att fixa iordning och mysa till det i huset.

I kväll kommer Kim hit eller man säger nog i natt när klockan är 00.30!

Ha en bra dag :)

tänkvärd artikel

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/barn-har-ratt-till-kroppslig-integritet_2879051.svd

Zombies existerar

En notis från ScienceShot om 48 miljoner år gamla fossil som visar tydliga tecken på existensen av zombies:

Översatt: Idag finns Ophiocordyceps svampar  som är kända för att ta över myrors sinne, som t.ex. Camponotus Leonardi arbetsmyror (bilden ovan). När den är smittad, vandrar myran från sin koloni och biter på en bladven nära skogsmarken. När myran dör skapas idealiska förhållanden för svamp som sprids i myrans lik."


"Zombies have roamed the Earth for at least 48 million years. Zombie ants, that is. Today, Ophiocordyceps fungi are well known for taking over the minds of ants such as the Camponotus leonardi worker pictured above. Once infected, an ant wanders away from its colony, bites down on a leaf vein near the forest floor, and dies—creating ideal conditions for the fungal fruiting body that sprouts from its corpse. Only parasitized ants perform this routine, and the bite marks they leave are so distinctive that they’re recognizable even in fossil foliage, researchers will report online tomorrow in Biology Letters. The ancient leaf pictured bears 29 scars that represent the last acts of up to seven ants, probably close relatives of the modern Camponotus zombies. That makes the leaf the first known fossil evidence of zombie behavior in any animal."

Lucy försvan

Gud jag har nog aldrig varit så rädd, fylld av skräck och ledsen i hela hjärtat. Lucy som får vara på min pojkväns bakgård var borta, jag hitta henne ingen stans och det fanns ingenstans hon kunde rymma. Så det enda alternativet var att hon var borta. Jag slogs av tanken att en granne kunnat tagit henne och jag blev riktigt rädd. Jag gick upp till kim och berättade att lucy var borta, han trodde mig inte, men när vi gick ner tillsammans och kollade blev han också orolig. Jag klättrade upp för en byggnad ställning som finns på gården för att se om Lucy klättrat upp dit, höjd rädd som jag är fick jag nästan panik när jag kollade ner, men där fanns hon inte. Hon var helt borta. Jag sprang till grannhuset och ropade på henne i trappuppgång men det enda jag såg var en port som ledde rakt ut i en starkt trafikerad väg. jag öppnade porten, men där fanns hon inte vad jag kunde se. Jag gick tillbaka med panik i bröstet. Jag gick ut på gatan utanför och visslade, jag gick till en skolgård mittemot dit hon försökt smita en gång tidigare och jag ropade efter henne överallt. Jag kände hur mina tårar började komma, mitt hjärta började långsamt kvävas i smärta och oro. Jag gav upp och började gå hemåt. Men över gatan så såg jag lucys lilla vita gestalt, hon kom smygande från en buske vid bilvägen. Jag blev sååå glad. :) Älskar dig Lucy

hahaha, roligt förhållande!


Modell update

12 september kommer magazinet Flux ut med en bildserie med mig.
Nu på fredag kommer en bilserie för en designer (minns tyvärr inte namnet), dvs en lookbok ut där jag är modell. Håll ögonen uppe :) det kanske kommer med i franska eller italienska vouge!

Sista dagen på jobbet

Var oerhört skönt att  ha gjort sin sista arbetsdag. Jag fick en bildserie med bilder på trädgården och en kollega sa som avslut en lyckohälsning "jag tror det kommer gå bra för dig i livet", meningen blev också en början på ett nytt kapitel.

London fashion week jobb

Ska åka till Londons fashion week och gå modell i september.. ;)

Catwalk


Hejsan

Nu sitter jag framför datorn. Tillåten göra vad jag vill. Är inte det underbart? Det spöregnar ute och jag vet inte vad jag ska göra riktigt. Men denna stund är så härlig, det är det bästa med att ha innomhus jobb framför datorn, ingen märker om man jobbar eller inte *devil smile*


hi Rankin

http://www.rankin.co.uk/

Sossarnas nya förslag... Dubbel moral? WHAAT?


"Kollektivtrafikresenärerna i Stockholm ska tjäna – inte förlora – tid på väg till och från jobbet. Vi vill därför formulera en ny strategi som gör det möjligt att bygga in kollektiva vardagstjänster i SL:s lokaler. Stockholmarna ska kunna hämta sina matkassar på väg ut från t-banespärren på hemvägen, lämna sin smutsiga tvätt på stationen på morgonen och hämta den rena på vägen hem. De ska också kunna få hjälp av en ”butler” i kollektivtrafiken som uträttar ärenden. Vi vill också bygga nya förskolor och parkeringar i kollektivtrafiknära lägen för att minimera tidsspillet, skriver Ilija Batljan och Carin Jämtin."

http://www.dn.se/debatt/nar-ska-vi-stockholmare-fa-tid-att-alska-och-skratta-1.1153624

Jobbet idag

Vissa dagar älskar jag mitt jobb. Idag hatade jag det. Jag mosade larver. Skadedjur eller vackra fjärilsbarn beroende på hur man väljer att se det. Men dö skulle dem!

Moment

En random bildserie jag hittade. Identitetslös tyvärr. Älskar kompositionen utav poser, make, ljus, färg och rymd.

HEMSK FOTO HELG

Okay jag har aldrig känt mig så ful som jag gjorde i lördags. Inga ögonbryn och helt rosa hår. ALDRIG IGEN.
Sen nu har jag mörkbrunthår med lila slingor i??? what lixom. Nej fy..Sen blev jag int lar fören kl 2 och kom inte i säng fören kl6 efterosm hela badrummet brev fult av rosa hårfärg. Sen va det att sova 2 timmar och köra hela dagen till kl 9o igen
Därimot gick plåtningen super bra och kläderna o assosiarer va helt grymma . Bl.a från Lucy Hutchings.
Lucy Hutchings halsband som jag hade på mig.

Love bubbles

Här är en ladygaga outfit som jag älskar, som ni säkert förstod va förra bilden Lady gaga. Vet ej vem som gjort den bilden vilket är synd eftersom att jag älskar den! Gillar så klart också dessa bilder

Dance


Harley Quinn

Sjukgalenbesattsaknandesåradoälskadlängtan

en konstig sak hände mig på jobbet

Hejsan
Idag på jobbet gjorde jag en konstig sak. Jag höll en stjälk från en blomma i handen, den hade tappat all gnista i brist på vatten så den va enkel att böja. Jag stod och diskuterar utseendet på blommorna i trädgården där jag jobbar med en kollega när jag plötsligt tyckte något i samtalet va sorgset. Samtidigt som jag undermedvetet just ska ta ner mungiporna någon millimeter, knappt märkbart för omgivningen för att uttrycka mig ändrar jag mig och tar istället upp stjälken jag håller och för den till min mun, jag gör en ledsen båge av den och för den närmare min mun. Allt detta hände mycket fort och jag hann inte förstå att jag med stjälken uttryckte mina känslor på ett alternativt sätt. Det som chockade mig var hur naturligt och självklart jag trodde det skulle vara för min kollega att tycka det var lika självklar som mig. D.v.s att direkt uppfatta skälken och förstå att jag lådsades att det var min mun som såg ledsen ut

Tack för upplysningen miss!

-Ingen sa att jag behövde tänka när jag är söt, så jag slutade bara..

...och det var enkelt!


Tony Kelly

Brazilian streetwear fashion label, Triton, summoned of one of the country’s sexiest supermodels, Evandro Soldati, for their Fall/Winter 2009 ad campaign.


Zena Holloway -AQUATIC BEAUTY

Fantastiska undervatten shoots av Zena Holloway. Jag blir sjukt inspirerad av dessa mästerliga fotografier. Länk till hennes hemsida.

Fucking cat power


miii vill ha

Silver fang alla säsonger
Paranoid agent vol 1
Eldflugornas...
Before...
Paprika
Momories

Humor

http://thisisphotobomb.com/


Är döööds

Trött, jag vill bara ner i min säng och sova djupt. Jag somnade nästan mitt i farten på mitt jobb idag haha :( Need some sleep!

Fotografen Nan Goldi

"A brother and sister were orphaned when they were young and didn’t spend much time together growing up. They reunite in Tokyo when they are older and try to make up for the lost time and take care of each other. However, the young siblings get lost in Tokyo’s seedy underground life of sex and booze, and things start to take a dark turn.


That is the story of acclaimed director Gaspar Noé’s upcoming film ‘Enter The Void,’ opening in August 2009."

 

- Hämtat från http://www.trendhunter.com/ 

 

 

 

 

 

 


By Nejat Talas

Fotografen Nejat Talas bilder. Grymma ;) Hemsida: http://www.nejattalas.com/


Om mina bilder

Här finns en artikel om ett jobb jag hade här!!!!! :D kul

Bada i badkar

När ja badade kände jag - Vad härligt vattnet är. Det kändes som vattnet va en del av min kropp. Det va underbart!!!

go girl

 

"Jag tränar varje dag"


STELLA McCARTNEY


what

delight 3005 platforms boots pleaser sexy high heels shoes
VILL HAAA :'(

Gold digger


Trans supermodell

Lea T är en bransilansk modell som nu gör succé runt om i världen. Hon upptäcktes när "hon" jobbade som assistent åt designern Riccardo Tisci.

Hon är en av modellerna för Givenchys höstkampanj och var med i Givenchys Herr s/s-visning och även med i presentationen av den nya haute couture-kollektionen. Hon har poserat naken och blivit listad som en av de nya topmodellerna i franska Vouge och synts i italienska Vanity Fair.


Personligen tycker jag det är sjukt bra att "transorna" får lite högre ställning! yes


Att vara en emotionell människa...

När jag prata med människor vill jag verkligen nå in till deras inre djupaste. Jag älskar att möta människor på en nivå där saker faktiskt är raka och ärliga. Man märker att när man bara argumenterar om håll punkter (d.v.s när man är på ett ytligare plan) så ändras åsikterna ständigt. Och det är där man kommer så fort man öppnar upp dörren in till en ny människa. När man kommer djupare in till känslorna är allting logiskt, man kan förstå och se allting otroligt klart. Jag undrar varför inte alla vill nå det planet när det är det enda som verkligen är begripligt? Det är sååå mycket rädslor hos alla????

Jag är trött på att höra massa ytligt prat hit och dit om hur saker är, invanda repliker som de själva nästan börjat tro på eftersom att ingen någonsin ifrågasätter någonting? Vad hände med det "fria" Sverige?

Jag har svårt för människor just p.g.a den anledningen. För att göra det mer invecklat kan jag säga att när man är som mig och bara bryr sig om känslor kan man ibland möta de få människor som faktiskt är som mig. Det finns nämligen en extrem sammanhållning bland de emotionella människorna som man sällan pratar om. Men då brukar problemet vara att dessa människor är mycket mycket outvecklade och har faktiskt inte så mycket gemensamt med mig, eller mindre gemensamt en vad de tror. För att känslor är faktiskt något man kan bli bättre på, men också något som finns intuitivt mer eller mindre. Så det finns en gradskala kan amn säga, de som är emotionella och inte medvetna om sig själva och andra och de som är emotionella och medvetna, sen allt i där mellan. Och förlåt men jag ser faktiskt inte att jag har speciellt mycket gemensamt med så många utav dessa människor, så ni får gärna sluta tro det. För ni är JÄVLIGT krävande.

Och här ser ni anledningen att jag sällan tar upp mina personliga tankar för att alla mina tankar låter ungefär så här och ingen verkar förstå. BYE BYE
Försöker lura "Modeller", så elakt!

Jag har märk att det är många hemsidor på interner som lurar tjejer som vill blir modeller. Jag fattar inte, det är så elakt eftersom många drömmer verkligen om att bli modell så det tar alla chanser. Dessa tjejer är verkligen lätta att lura i vissa fall och de är ofta unga.

Men jag kan säga att man blir inte modell för att man bli fotad av en annan människa en sin kompis. Akta er för sidor som liknar dessa: SWEA och Denna. Dessa siter är helt oseriösa och kommer aldrig leda dig någon vart. En riktig agentur har en välgjord hemsida.

Sexy chick


Sleep


3 modell jobb

Hejsan
Ska göra 3 st modell jobb om 2 helger. En för tidningen flux och en med en (vouge)designer sedan ett sista för ett mag jag ej minns namnet på.
Jag fick ett till jobb i Berlin men det sa min agent nej till eftersom fotografen var dålig.  Men det skulle va kula att åka gratis dit med gratis boende osv... men det tar ju också tid!

Miss you

Saknar min pojkvän :( Jag vill att han ska komma hit och gulla med mig hehe :P
Jag brukar inte skriva om honom så mycket eftersom han inte gillar att folk får veta så mycket om honom, men att jag saknar ju honom så det borde va okay :D!

Welcome to the cicus


hello, destination gotland

Hej
Är framme i visby nu, kom igår kväll. Allting är så underbart och jag drömmer mig bort i hur jag kommer att ha det här framöver.

Jag tror Lucy också är nöjd, hon strosar runt och vill mest bara vara, i full färd med att upptäcka.  Så underbart att träffa Ellinor igen, vi har inte sätts på HEELA sommaren, antagligen längst tid vi varit borta från varandra, någonsin! Så det va ett lyckligt återseende.

Igår, lördag va ja riktigt sugen på att gå ut, sista dagen av stockholmsveckan och det skulle va kul :P.. men men, man får flera chanser!

Nu ska jag äta lunch. Med mormor och morfar och familjen.


RSS 2.0